Παπαθεοδώρου: «Ο Γιοβάνοβιτς πέτυχε τον Αλαφούζο σε μία μοναδική συγκυρία - Δεν διέβλεψε τον κίνδυνο!»

Παπαθεοδώρου: «Ξεκινά η εποχή της κρίσης στον ΠΑΟ - Τι μπορεί να συμβεί» (vid)

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου χαρακτήρισε «Κλοπ» στον Παναθηναϊκό τον Γιοβάνοβιτς και έδωσε την εξήγησή του στην αγωνιστική κατηφόρα του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός έχασε το momentoum γιατί την κρίσιμη ώρα ο προπονητής του έπαθε Κλοπ. Πέτυχε τον Αλαφούζο σε μία μοναδική, επιχειρηματικά-οικονομικά, συγκυρία με μεγάλες δυνατότητες και δεν διέβλεψε τον κίνδυνο, δεν θωρακίστηκε έγκαιρα, δεν φρόντισε να λειτουργήσει προληπτικά.

Δεν κάλυψε τα κενά του ενώ ήξερε ότι ο Γενάρης θα είναι ο πιο κρίσιμος μήνας της τελευταίας 12ετίας για τον Παναθηναϊκό και γκρέμισε ό,τι έκτιζε εδώ και 1,5 χρόνο.

Το παράδειγμα είναι μόλις… λίγα μέτρα πιο πέρα, όχι στον προπονητή αλλά στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που είδε τι βουνό ερχόταν το νέο χρόνο, πήγε στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και ζήτησε τη συνδρομή του για να αγοράσει ό,τι χρειάζονταν τα δημοφιλή ομαδικά τμήματα του για να τα ενισχύσει στην τελική ευθεία.

Κι ο Ερασιτέχνης έκανε με αυτά τα χρήματα έξι μεταγραφές. Ίσως δεν κατακτήσει τα πάντα, αλλά θα τα διεκδικήσει όλα.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News