Παπαθεοδώρου: «Η πέτρα αθώωσε τη χαζομάρα του Αϊτόρ» (vid)

Παπαθεοδώρου: «Η πέτρα αθώωσε τη χαζομάρα του Αϊτόρ» (vid)

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου γράφει για όλα: Τον οργανισμό ΠΑΟΚ που εκφράζεται και λειτουργεί σοβαρά, την διαιτητική επιλογή του Κλάτενμπεργκ, την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, τους Αϊτόρ και μια υπενθύμιση για το SDNA.

Οι ήττες πάντα είναι σαν το λίπασμα. Μυρίζουν άσχημα αλλά κάνουν καλό.

Οι μεγάλοι οργανισμοί ενίοτε βγαίνουν πιο δυνατοί από αυτές διότι μπορούν να ανασυνταχθούν, να δουν πιο καθαρά τα λάθη τους. Ο ΠΑΟΚ ως οργανισμός λειτουργεί εδώ και χρόνια με σοβαρότητα, ως μεγάλο μέγεθος, με υγεία και απερίσπαστα από ένα διαμορφωμένο περιβάλλον που τον ήθελε πιο κοντά στα δικά του μέτρα.




Ο ΠΑΟΚ ως ΠΑΕ μεγάλωσε και μπορεί πλέον να αντιδρά χωρίς ανακοινώσεις, απλά για να ικανοποιήσει το λαϊκό αίσθημα. Μιλά εκεί που πρέπει, στέλνει μηνύματα, επιστολές και ρυθμίζει το μέλλον του χωρίς αλαλαγμούς όπως έπραττε προ της εποχής Σαββίδη. Η εποχή Σαββίδη δεν έφερε απλά πέντε τίτλους στον ΠΑΟΚ, αλλά τον έκανε μέρος του κέντρου αποφάσεων, αύξησε την επιρροή του εκεί που πριν δεν ακουγόταν καν, συνέβαλε καθοριστικά στην εξυγίανση και πλέον τίποτα δε μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο χωρίς κάποιος να τον λάβει υπόψιν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News