Παπαρίζου: «Μετά τον τελικό με αποκαλούσαν μαύρη γάτα»

Παπαρίζου: «Μετά τον τελικό με αποκαλούσαν μαύρη γάτα»

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στη στήλη του «Καλύτερα δε γίνεται», «Θυμάσαι;».

«Θυμάμαι το σοκ που είχαμε πάθει όταν βγήκαμε στο γήπεδο στη Γιουροβίζιον με τον Νίκο Παναγιωτίδη και συνειδητοποιήσαμε πόσοι μας παρακολουθούν» είπε.

«Οι “Αναπάντητες κλήσεις” ήταν το πρώτο σόλο μου βιντεοκλίπ και θυμάμαι ότι ήταν λίγο δύσκολο για μένα γιατί δεν ήξερα πώς ήταν να είμαι πάντα στο κέντρο της κάμερας.

Αυτό που θυμάμαι πάρα πολύ έντονα ήταν όταν μοιραστήκαμε τη σκηνή με τον Χρήστο Δάντη στα MAD MVA. Όλοι γνωρίζουνε ότι ο παιδικός μου έρωτας λεγόταν Χρήστος Δάντης. Μα είχα τόσο άγχος! Νόμιζα ότι θα πέσω κάτω. Ήθελα να λιποθυμήσω!»

Παράλληλε, σημείωσε ότι μετά τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το 2004 στη Νέα Σμύρνη και στο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και τον θρίαμβο των «Πρασίνων» με 3-1, οι ηττημένοι οπαδοί την αποκαλούσαν επί χρόνια «Μαύρη Γάτα».

Δείτε τα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:




Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News