Παπαπέτρου: "Προσπαθώ να τους μπερδέψω..."

Παπαπέτρου: "Προσπαθώ να τους μπερδέψω..."

Στο ότι ο Παναθηναϊκός αρχίζει να μπαίνει στην σωστή νοοτροπία στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά το τέλος του αγώνα.

Ο παίκτης των πρασίνων τόνισε ότι προσπαθεί να μπερδέψει τον αντίπαλο, καθώς στο δεύτερο πήρε περισσότερες προσπάθειες κάτι που σήμερα του βγήκε.

Αναλυτικά:

“Είναι θέμα νοοτροπίας και το πως προσεγγίζει ο κάθε παίκτης το παιχνίδι πριν αυτό ξεκινήσει. Σε όλα τα ματς έχουμε παίξει καλά, αλλά δεν αρκεί αυτό.

Παίζουμε καλά για τρία δεκάλεπτα αλλά χάνουμε στο τέλος. Όταν ο αντίπαλος έχει ξεκινήσει και έρχεται πρέπει να παίξεις στα όρια του φάουλ και να σταματήσεις τον αντίπαλο. Σήμερα ο καθένας έδωσε το κάτι παραπάνω για να πάρει η ομάδα τη νίκη.

Το σημαντικό είναι να κάνεις αυτό που πρέπει για να κερδίσει η ομάδα. Όλα τα παιδιά όχι μόνο εγώ. Σίγουρα δεν κάναμε το ξεκίνημα που θέλαμε, έχουμε δυνατότητες και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι.

Σίγουρα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο. Μακάρι να υπήρχε το μαγικό κουμπί, καμιά φορά θέλει χρόνο για να παίξεις το μπάσκετ που ξέρεις. Δεν λέω ότι δεν φταίμε. Όταν κερδίζεις έστω και με έναν πόντο τότε είναι άλλο το σενάριο. Σε αυτή τη φάση είναι σημαντικό να παίρνουμε νίκες και να βελτιωνόμαστε.

Προσπαθώ να τους μπερδέψω. Καμιά φορά συμβαίνει έτσι. Κάνεις αυτό που χρειάζεται η ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχα τόσες προσπάθειες, στο δεύτερο το έκανα, βγήκα μπροστά, σήμερα βγήκε.

Δεν είναι θέμα τακτικής η άμυνα. Ο πιο έξυπνος προπονητής να είσαι εάν δεν καταλάβει ο παίκτης το πλάνο και να δώσει το 100% δεν βγαίνει. Αρχίζουμε να μπαίνουμε σε μια σωστή νοοτροπία, το τι χρειάζεται για να πάρεις μεγάλα ματς και πως να κλείνεις εύκολα τις νίκες αλλά και να παίζεις όμορφο μπάσκετ”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News