Παπαπέτρου: "Οικογένεια ο Παναθηναϊκός - Τιμή μου μου είμαι εδώ"

Παπαπέτρου: "Οικογένεια ο Παναθηναϊκός - Τιμή μου μου είμαι εδώ"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έκανε αρχηγική εμφάνιση στο τελικός και ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης στον αγώνα με τον Προμηθέα.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μετά την κατάκτηση μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Προμηθέα αλλά και τον Ίαν Βουγιούκα τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός είναι μία οικογένεια.

Αναλυτικά

«Σίγουρα ο κάθε τίτλος είναι ξεχωριστός και έρχεται να προστεθεί στην ιστορία του συλλόγου. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για την κατάθεση ψυχής του. Είμαι περήφανος για τον προπονητή μας. Σε όλη την ομάδα υπάρχει πολύ καλό κλίμα.

Είναι μια πρώτη νίκη σε μια μάχη. Κυνηγάμε ακόμη έναν τίτλο, που είναι το Πρωτάθλημα Ελλάδος. Θα χαρούμε το Κύπελλο Ελλάδος σήμερα. Από αύριο, θα επιστρέψουμε στη δουλειά.

Ο Προμηθέας έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ, μας πίεσαν πάρα πολύ. Όταν είσαι στον Παναθηναϊκό, πρέπει να παίζεις με αυτήν την πίεση. Μας αρέσει αυτή η πίεση. Ξέρουμε, πως πρέπει να κερδίσουμε Κύπελλο – Πρωτάθλημα. Ήταν ένας πάρα πολύ καλός τελικός!

Πάντα, ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι οι τίτλοι. Θέλαμε να κάνουμε και μια καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία. Είμαι χαρούμενος για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Και για το σερί του συλλόγου στους τίτλους.

Φώναξα τον Ίαν να κατέβει μαζί μου να σηκώσουμε το Κύπελλο. Για μένα, είναι σαν πατέρας μου. Ένιωσα πως ήταν ηθικά σωστό, να έρθει δίπλα μου.

Είμαστε μια οικογένεια εντός – εκτός παρκέ. Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο. Είναι τιμή μου που είμαι εδώ.

Ο Προμηθέας είναι μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ξεκινάμε από μεθαύριο.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News