Παπαπέτρου: "Μένουν άλλα 33 παιχνίδια - Πιστεύω την ομάδα"

Παπαπέτρου: "Μένουν άλλα 33 παιχνίδια - Πιστεύω την ομάδα"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναφέρθηκε στην ήττα του Παναθηναϊκού από την Μονακό τονίζοντας πως οι πράσινοι δεν είναι ακόμα έτοιμοι.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως πιστεύει σε αυτή την ομάδα και ότι είναι ακόμα νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα καθώς μένουν ακόμα 33 παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε

«Μένουν άλλα 33 παιχνίδια όπως είπατε, έτσι είναι. Φυσικά, πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη. Δεν ήταν η εικόνα που θέλουμε να έχουμε, υπήρχε παραπάνω παιχνίδι. Πέρυσι κερδίσαμε το 1ο εκτός έδρας παιχνίδι και καταλήξαμε 16οι. Είναι ένας μακρύς δρόμος, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ήττα για καλό.

Είμαστε μια νέα ομάδα. Τίποτα δεν αποτελεί δικαιολογία. Πολλά παιδιά αγωνίζονται για πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο και θέλουν να αποδείξουν πράγματα από την 1η στιγμή. Αλλά, δεν μπορείς να κατακτήσεις τα πάντα από την 1η μέρα. Είναι ένας μαραθώνιος, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το παιχνίδι και να το μετατρέψουμε για καλό. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, δεν ήταν μια καλή μέρα.

Πιστεύω την ομάδα πάρα πολύ, αν δεν την πίστευα δεν θα ήμουν εδώ. Εννοείται πως πιστεύω την ομάδα, τον κόουτς και τη δουλειά που γίνεται. Πιστεύω πως αυτή η ομάδα μπορεί να είναι ανταγωνιστική σε κάθε έδρα. Σήμερα έχουμε ένα κακό αποτέλεσμα. Πρέπει να συνεχίσεις και να προχωρήσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News