Παπαπέτρου: «Οι ήττες από ΑΕΚ και Αρμάνι μάς έδειξαν τις αδυναμίες μας»

Μακάμπι - Παναθηναϊκός: Αυτοκτονία στο Ισραήλ - Ήττα από τη μισή Μακάμπι για τον Παναθηναϊκό

Ο Ιώαννης Παπαπέτρου μίλησε για την ανάδειξή του σε MVP της 15ης αγωνιστικής της Basket League, αναφέρθηκε στο All Star Game και στάθηκε στις ήττες που είχαν προηγηθεί για τον Παναθηναϊκό.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο διεθνής φόργουορντ αναφέρθηκε στο βραβείο που πήρε χάρη στη γεμάτη εμφάνισή του κόντρα στο Λαύριο (25π.). «Το σημαντικό για μένα είναι η ομάδα να βελτιώνεται και να παίζει καλύτερα. Οι προσωπικές διακρίσεις δεν σημαίνουν κάτι για μένα, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίζω καλά και να βοηθάω την ομάδα να βελτιώνεται και να κερδίζει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το τι δίδαξαν τον ίδιο και τους συμπαίκτες του οι ήττες από ΑΕΚ και Αρμάνι απάντησε: «Μας έδειξαν αρκετά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Μας έδειξαν ορισμένες από τις αδυναμίες μας, όπου θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Κυρίως στο αμυντικό κομμάτι θα πρέπει να συγκεντρωθούμε για να παίξουμε καλύτερα τόσο προσωπικά, όσο και συνολικά ως ομάδα. Θεωρώ πως επιθετικά έχουμε αρκετό ταλέντο και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα»

Σε ερώτηση για το All Star Game της Basket League που πλησιάζει, αποκρίθηκε: «Είναι πάντα ευχάριστο για έναν αθλητή να συμμετέχει στο All Star Game. Είναι η γιορτή του μπάσκετ και η ατμόσφαιρα είναι πάντοτε όμορφη. Πραγματικά θα χαρώ ιδιαίτερα αν συμμετάσχω και στη φετινή διοργάνωση που θα γίνει στο Ηράκλειο, διότι βλέπεις παιδάκια στο γήπεδο, προσφέρεις χαρά στον κόσμο και είναι κάτι που σε γεμίζει πραγματικά».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News