Παπαπέτρου: Οι δύο «πλούσιοι» μνηστήρες - Ποια η επιθυμία του

Τουλάχιστον χθες χαμογελάσαμε...

Είναι δεδομένο ότι ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, θα δεχθεί πολλές κρούσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με ισραηλινά μέσα, ο μιλάει με την Εφές Αναντολού, ενώ, βρίσκεται και στη λίστα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Συγκεκριμένα, το «SportsRabbi» αναφέρει πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την Εφές Αναντολού, ενώ και η Ζενίτ τον έχει στη λίστα της.

Αυτή την ώρα δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω για αυτό το θέμα, ενώ ο «Πάπι» πρόσφατα είχε εκφράσει την πρόθεσή του να παραμείνει στο τριφύλλι, το οποίο αναμένεται το επόμενο διάστημα να του καταθέσει την πρότασή του.

«Πρόθεσή μου πάντα θα είναι να μείνω στον Παναθηναϊκό»

««Πολλά γράφονται και πολλά λέγονται. Ποτέ δεν μου αρέσει να διαβάζω τα πράγματα που γράφονται. Σίγουρα είναι ανακρίβειες και δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Έχω εξαιρετική σχέση με τον σύλλογο. Ο τρόπος που μου έχει φερθεί η ομάδα είναι άψογος. Η πρόθεσή μου θα είναι πάντα να μείνω, φάνηκε νομίζω και το περασμένο καλοκαίρι. Θέλω να ανταποδίδω τον σεβασμό που παίρνω από την ομάδα. Ίσως να μην σκεφτώ εγωιστικά, γιατί αυτές είναι οι αρχές μου. Υπάρχει μία καλή πρόθεση. Να τελειώσει η σεζόν, να πετύχουμε τους στόχους μας και κάθε πράγμα στον καιρό του. Για μένα η χαρά είναι να βρίσκομαι στο υψηλότερο επίπεδο και να διεκδικώ τίτλους. Η αλήθεια είναι ότι αποφασίζω πάντα την τελευταία στιγμή. Μου αρέσει να απολαμβάνω κάτι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο», είχε δηλώσεις ο Παπαπέτρου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News