Παπαπέτρου: Μήνυμα... ανανέωσης συμβολαίου!

Παπαπέτρου: Μήνυμα... ανανέωσης συμβολαίου!

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε ότι η φετινή σεζόν είναι… πρόκληση για τον Παναθηναϊκός, ενώ τόνισε πως πρόθεσή του είναι να παραμείνει στο τριφύλλι και μετά τη λήξη του συμβολαίου του!

«Από μικρό παιδάκι που παίζεις στα ανοικτά οραματίζεσαι κάποια πράγματα στην ζωή σου και αυτό το παιδάκι μεγάλωσε και έφτασε σε αυτό το σημείο που είναι σήμερα. Από εκεί και πέρα υπάρχει και ένα βάρος και θέλω να συνεχίσω αυτήν την ωραία πορεία που έχει ο Παναθηναϊκός με τίτλους τα τελευταία χρόνια. Να είμαι και εγώ παρών και κομμάτι σαν αρχηγός» είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο «gazzetta.gr», ο οποίος μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα.

«Στην ζωή μου έχω συνεργαστεί με μεγάλους παίκτες και ηγέτες και σίγουρα η παρουσία των Φράγκι και Δημήτρη είναι πολύ σημαντική για μένα. Θα προσπαθήσω να πάρω ό,τι μπορώ από τη σκέψη, το μυαλό τους και τον χαρακτήρα τους…» συνέχισε ο νέος αρχηγός του Παναθηναϊκού ο οποίος είπε επίσης ότι «όταν ήμουν μικρός μπορεί να ήθελα να παίξω επαγγελματικά, αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι θα γινόμουν και αρχηγός του Παναθηναϊκού. Αυτό ήταν πέραν των ονείρων μου. Πολύ ωραίο συναίσθημα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού με έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και με έχει κάνει να νιώσω οικογένεια. Η ευθύνη που νιώθω είναι να ανταποδώσω σε αυτόν τον κόσμο και σε όσους με πιστεύουν μέσα στην ομάδα.»

«Μακάρι το μέλλον μου να είναι στον Παναθηναϊκό»

Για τη φετινή σεζόν είπε μεταξύ άλλων ότι «θέλω να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Να ξεπεράσει τους στόχους της» ενώ όταν ρωτήθηκε για το τι θα είναι επιτυχία, αποτυχία και υπέρβαση, τόνισε:

«Προφανώς δεν μπορώ να θέσω έναν συγκεκριμένο στόχο. Ακόμα και άλλες χρονιές ξεκινάμε και λέμε ‘να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο, να μπούμε στα πλέι οφ’ . Οτιδήποτε παραπάνω από αυτό είναι πέραν της πραγματικότητας. Όπως Final 4 για παράδειγμα. Υπάρχει ένα γκρουπ με ομάδες που τα μπάτζετ τους ξεφεύγουν αρκετά από τις υπόλοιπες. Και αυτές όντως στοχεύουν στο Final 4. Και μετά είναι οι υπόλοιπες ομάδες που πραγματικά παλεύουν γι’ αυτήν την θέση στα playoff. Νομίζω ότι η επιτυχία για φέτος θα είναι να δείξουμε αυτό το Παναθηναϊκό πνεύμα. Να δείξουμε ένα πνεύμα ένωσης. Ένα φοβερό μαχητικό πνεύμα. Να δείξουμε ότι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, ο Παναθηναϊκός είναι ενωμένος. Είμαστε όλοι μαζί. Παλεύουμε κάθε παιχνίδι και αν το κάνουμε αυτό θα ξεπεράσουμε ακόμα και τους στόχους μας…»

Τι είχε γίνει το περασμένο καλοκαίρι; Πέρασε από το μυαλό του Ιωάννη Παπαπέτρου να αποχωρήσει από την ομάδα μετά την αποστασιοποίηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου; «Όχι δεν σκέφτηκα να αποχωρήσω. Είχα συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Είχα οψιόν να αποχωρήσω με κάποιο buy out, όμως μίλησα με τον Φράγκι και τον Δημήτρη και ήταν μονόδρομος για να μείνω…» ενώ όσον αφορά το μέλλον του και σε ερώτηση για το αν ήθελε να ανανεώσει και να γίνει ο νέος ηγέτης του Παναθηναϊκού, ήταν σαφής!

«Σίγουρα η πρόθεσή μου είναι ότι θα ήθελα. Πρώτα απ’ όλα θέλω να επικεντρωθώ στη σεζόν και να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ που βρίσκομαι. Μακάρι το μέλλον μου να είναι εδώ…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News