Παπαπέτρου: «Ήρθε η ανανέωση στην καριέρα μου, αλλά είμαι ο ίδιος Ιωάννης!»

«Τιμώρησε» τον Ολυμπιακό με απανωτά τρίποντα ο Παπαπέτρου (vid)

«Ναι, νιώθω έναν διαφορετικό αέρα», παραδέχτηκε ο έμπειρος άσος, για να συμπληρώσει. «Όλοι έχουμε έρθει συγκεντρωμένοι να κάνουμε αυτό που πρέπει και όχι απλά να κοιτάμε τον στόχο και το τέλους του τούνελ. Έχουμε επικεντρωθεί στο ταξίδι και στο πόσο θα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι τη στιγμή που πρέπει».

Τo vibe αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την ομάδα. Διότι και ο ίδιος πριν από μερικές εβδομάδες πήρε μια σημαντική απόφαση, για την καριέρα του. Άφησε τον Παναθηναϊκό, έπειτα από μια τετραετία στο ΟΑΚΑ και αποφάσισε να γυρίσει σελίδα μετακομίζοντας στην Παρτιζάν.

Η μετακόμιση στο Βελιγράδι έχει φέρει και στον ίδιο νέα δεδομένα. «Υπάρχει ανανέωση. Πάντα όταν γίνονται αλλαγές υπάρχει ανανέωση, υπάρχει νέος αέρας. Ο ίδιος Ιωάννης είμαι. Του χρόνου θα υπάρξει αλλαγή στην καριέρα μου και αυτό είναι ωραίο να τεστάρεις τις δυνάμεις σου και τις προκλήσεις που έχεις να συναντήσεις στο δρόμο σου».

«Αυτό περιγράφω, αυτό εννοώ. Είναι ωραίο αυτό το πράγμα. Είναι νέο challenge και είμαι χαρούμενος γι αυτό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News