Παπαπέτρου: Η ατάκα του για την απομάκρυνση Βόβορα

Εκτός εαυτού ο Μποχωρίδης, δέχθηκε τεχνική ποινή (vid)

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα στη Ζενίτ και τόνισε πως για την αποχώρηση του Γιώργου Βόβορα δεν φταίει μόνο ένας.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Είναι μια στενάχωρη στιγμή. Δυστυχώς είναι κομμάτι του αθλητισμού. Είναι αποφάσεις που δεν τις παίρνουμε εμείς. Σαν παίκτης με ενδιαφέρει πολύ το αυριανό παιχνίδι, να κερδίσουμε, να παίξουμε καλά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για την ομάδα. Τις αποφάσεις τις παίρνουν άλλοι.

Δεν είναι δική μου θέση. Ποτέ δεν φταίει ένας. Αυτό είναι το σίγουρο. Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης. Δεν είναι δική μου η θέση να κρίνω.

Θα είναι πολύ σκληρό παιχνίδι. Είναι ποιοτική και σκληρή ομάδα η Ζενίτ. Ο κόουτς Πακσκουάλ έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Θέλουμε πιο πολύ από ποτέ τη νίκη για να αναπτερωθεί το ηθικό μας. Περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι αύριο.

Έχει πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Με την απουσία του Πόιθρες που αμυντικά καλύπτει κενά, θα είναι διαφορετική η δομή τους. Πρέπει να βρούμε τρωτά σημεία και να επιτεθούμε σε παίκτες. Αμυντικά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί έχουν πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν.

Προφανώς το νόμισμα έχει 2 όψεις. Ξεκινάμε άσχημα και κυνηγάμε. Όταν κυνηγάμε παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και δεν αφήνουμε να ξεφύγουν. Μπορούμε να επανέλθουμε σε κάθε παιχνίδι, έχουμε το χαρακτήρα. Το πιο σημαντικό είναι να μπαίνουμε με την ίδια συγκέντρωση στα παιχνίδια.

Είμαι πολύ καλά, αγαπάω το μπάσκετ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News