Παπαπέτρου: «Είναι σημαντικό να κατακτήσουμε τους εγχώριους τίτλους»

Παπαπέτρου: «Είναι σημαντικό να κατακτήσουμε τους εγχώριους τίτλους»

Στο ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος στο στόχο του στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο αρχηγός των πρασίνων τόνισε ότι η ομάδα μπορεί να παίξει καλά στην άμυνα, ενώ αναφέρθηκε και στις προσθαφαιρέσεις που έχουν γίνει στην ομάδα.

Αναλυτικά

«Είναι μια ομάδα που είχαμε χάσει στον πρώτο γύρο. Αξίζουν συγχαρητήρια στο Λαύριο. Κάνει πολύ καλή δουλειά. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Προπάντων για τους εαυτούς μας θέλαμε να παίξουμε καλύτερα. Το σημαντικό είναι να το χαρούμε, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δίνουμε το 100%. Απομένουν δύο παιχνίδια στην Ευρωλίγκα για εμάς.

Είναι παγίδα να είσαι χαλαρός. Δεν είσαι τόσο επιθετικός, η αντίπαλη άμυνα γυρνάει τη μπάλα με ευκολία. Αυτό είναι που λέμε μπαίνουμε χαλαρά. Είναι σημαντικό να σταθεροποιήσουμε αυτό το πράγμα. Έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε αυτή την άμυνα. Από τη στιγμή που το κάνεις μια φορά μπορείς να το κάνεις περισσότερες φορές. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι. Είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο να τελειώσει αυτή η σεζόν με τους εγχώριους τίτλους και να δούμε τι πήγε στραβά στην Ευρώπη. Μένουν 2 μήνες μπάσκετ.

Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας. Δουλεύουμε πολύ καλά. Όταν γίνονται προσθήκες και αλλαγές η ομάδα θέλει χρόνο. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Ήρθε ο Μάριο από το ΝΒΑ, ο Νέντοβιτς ήταν καιρό εκτός. Είναι σημαντικό να δουλέψουμε καλά και είναι ένα πολύ καλό γκρουπ ανθρώπων που νοιάζονται και είναι σημαντικό να έρθουν τίτλοι.

Δεν είναι μυστικό θέλει χημεία και αυτοματισμούς το μπάσκετ. Αυτά έρχονται μέσα από την προπόνηση. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Ενδιάμεσα έχουμε τραυματισμούς, προσθαφαιρέσεις. Είναι μια δύσκολη σεζόν για όλους. Στο χέρι μας είναι να παίζουμε καλύτερα. Νιώθω καλά, αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News