Παπαπέτρου: Εγκαλείται όπως ο Καλάθης!

«Κατέρρευσε» στο β' ημίχρονο, βαριά ήττα στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός

Φτάσαμε μερικούς μήνες μετά τους πανηγυρισμούς για την ανανέωσή του να εγκαλείται από κάμποσους ο Ιωάννης Παπαπέτρου επειδή (άκουσον-άκουσον) είναι ντεφορμέ!

Το πάθημα με τον Νικ Καλάθη δεν έγινε μάθημα σε κάποιους που επιμένουν να επιτίθονται στους…εύκολους στόχους (πάντα οι Έλληνες είναι εκείνοι που τα ακούνε περισσότερο), λες και στη χώρα κυκλοφορούν πολλοί καλύτεροι του κάπτεν.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το καλοκαίρι ο Ιωάννης παρότι είχε προτάσεις από το εξωτερικό, επέλεξε να ανανεώσει, στηρίζοντας το κλαμπ σε μια δύσκολη καμπή της ιστορίας του.
Παρότι το…τσουνάμι (με την διοικητική αβεβαιότητα να περνά θηλιά στο λαιμό του συλλόγου) ερχόταν και το βλέπαμε όλοι, ο Παπαπέτρου διάλεξε να παραμείνει Μαρούσι κι ας γνώριζε ότι εκτός Ελλάδας, μακριά, δηλαδή, από την καφρίλα όλων, δημοσιογράφων, οπαδών θα μπορούσε να γίνει πιο πλούσιος, δίχως να έχει τον καθένα πάνω από το κεφάλι του να του ζητά και τα ρέστα για μια εντελώς κακοφτιαγμένη ομάδα.
Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News