Παπαπέτρου: «Δεν διαγράφω τον Ολυμπιακό - Να δίνω το καλό παράδειγμα!»

Παπαπέτρου: «Δεν διαγράφω τον Ολυμπιακό - Να δίνω το καλό παράδειγμα!»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στο Ευρωλίγκα TV για την μπασκετική του πορεία, καθώς είναι η ένατη σεζόν που αγωνίζεται στο τοπ επίπεδο.

Αναλυτικά:

“Μεγάλωσα σε μπασκετική οικογένεια, έπαιζε ο πατέρας μου, ο οποίος μου έκανε παρατηρήσεις και με βοηθούσε να εξελιχθώ ως άνθρωπος και να γίνω αυτός που είμαι σήμερα”.

“Όσον αφορά τις αποφάσεις που έχω πάρει στην καριέρα μου και τις ομάδες όπου έχω παίξει μέχρι τώρα, ήταν 100% δικές μου αποφάσεις βάσει ό,τι με έκανε χαρούμενο εκείνη τη στιγμή κι ό,τι ήθελα εγώ”.

“Δε διαγράφονται τα πέντε χρόνια που πέρασα στον Ολυμπιακό, είναι κομμάτι μου. Είμαι χαρούμενος για ό,τι έγινε κι ό,τι καταφέραμε, αλλά αποφάσισα να κάνω αυτό το άλμα. Είμαι χαρούμενος εδώ, προσπαθώ να δίνω τα πάντα για τον Παναθηναϊκό και χαίρομαι που ανήκω σε αυτή την ομάδα. Έγινα αρχηγός, έχω περισσότερες ευθύνες κι εύχομαι να πετύχουμε μεγαλύτερα πράγματα”.

“Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος, με σπουδαία ιστορία και παράδοση κι αποτελεί τιμή για εμένα να είμαι αρχηγός μετά από όλους όσοι ήταν στο παρελθόν”.

“Είμαι μέλος αυτής της ομάδας, είμαι κι αρχηγός της. Πιστεύω στις δυνατότητές μας. Προσπαθώ να προπονούμαι σωστά και να είμαι διαθέσιμος όσο μπορώ περισσότερο, ίσως να μεταλαμπαδεύσω την εμπειρία μου στους νεότερους παίκτες, την εμπειρία από την Ευρωλίγκα όπου παίζω για όγδοη χρονιά (σ.σ. δεν προσμέτρησε αυτή που ακυρώθηκε λόγω κορωνοϊού το 2020), να βοηθάω με ό,τι τρόπο μπορώ τους συμπαίκτες μου, την ομάδα μου, ώστε να πάμε μπροστά”.

“Πρέπει να δίνω το καλό παράδειγμα. Προσπαθώ σε όλη μου τη ζωή να προπονούμαι όσο πιο σκληρά μπορώ, να κάνω το καλύτερο δυνατό καθημερινά, ώστε να δίνω το καλό παράδειγμα σε όλους στην ομάδα”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News