Παπαπέτρου: Αυτόν θέλω αντίπαλο στα πλέι οφ

Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας κανάλι ώρα: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης 5-3-2020

Το… ρεκόρ που κυνηγάει ο Παναθηναϊκός, το… μουστάκι του και τα σενάρια επιστροφής στην αγωνιστική δράση της Ευρωλίγκας σχολίασε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού στην εκπομπή των eplayoff2020.

Αναλυτικά:

Για το… μουστάκι του: «Θα παίξω με μουστάκι για να μπερδέψω το σκάουτινγκ των αντιπάλων»

Η άποψή του, για το αν θα συνεχιστεί η Ευρωλίγκα: «Έχουν προκύψει πολλά με την Ευρωλιγκα, οικονομικά και μη, που αφορούν το αν θα επιστρέψουμε. Αν υπάρξει μια λύση, που να μην ρισκάρουμε την υγεία μας, τότε καλώς να συμβεί. Αλλιώς από του χρόνου»

Για το αν επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση: «Θα αλλάξουν πολλά. Είναι επικίνδυνο, γιατί δίνεις λίγο χρόνο στις ομάδες να προετοιμαστούν σωστά. Θα είναι δύσκολο να εμφανιστείς στη σωστή κατάσταση. Για όλους όμως ισχύει το ίδιο».

Για το… ρεκόρ: «Κυνηγάμε ένα ρεκόρ… Θα έχουμε τρεις προπονητές, αν φτάσουμε και στην κατάκτηση».

Αν συνεχιστεί η Ευρωλίγκα, ποιον θα ήθελε για αντίπαλο: «Σαν αντίπαλο στα πλέι οφ θα προτιμούσα να παίξω είτε με Εφές είτε με Μακάμπι ή με ΤΣΣΚΑ. Θα προτιμούσα να αποφύγουμε τις ισπανικές ομάδες. Θα παλέψουμε όμως με όποιον και αν βρεθούμε απέναντι».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News