Παπαπέτρου: «Απεγνωσμένα νίκη με Εφές»

Το απίστευτο alley oop κάρφωμα του Παπαπέτρου (vid)

Στην αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με την Anadolu Efes έχουν στρέψει την προσοχή τους άπαντες στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ (31/10, 21.00), η αποστολή του οποίου επέστρεψε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (30/10) από τη Μόσχα.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα υψηλής ποιότητας. Το πρώτο μας μέλημα είναι να ξεκουραστούμε όσο περισσότερο μπορούμε, γιατί είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα με δύσκολα ταξίδια και παιχνίδια. Θα πρέπει να βρούμε ενέργεια για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες αυτού του σημαντικού αγώνα. Έχουμε ανάγκη απεγνωσμένα τη νίκη και θα κάνουμε το παν για να τα καταφέρουμε έχοντας τον κόσμο στο πλευρό μας. Η βοήθειά τους είναι πάντα σημαντική για μας», ανέφερε ο 25χρονος φόργουορντ.

Η διάθεση των εισιτηρίων

Υπενθυμίζεται πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Anadolu Efes (31/10, 21.00) με τους κάτωθι τρόπους:

*Τα εκδοτήρια του Γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» στη θύρα 10, Τηλ. Επικοινωνίας: 21064 400 10, Ωράριο Λειτουργίας: Τετάρτη και Παρασκευή 10:00-18:00, Πέμπτη 31/10: 10:00-16:00.

*Ηλεκτρονικά στο paobc.gr & viva.gr

*Σημεία πώλησης της VIVA

*Τηλεφωνικά 11876

*Τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ στον σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5 την Πέμπτη 31/10 από τις 18.00 μέχρι τις 21.00.

* Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

*Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

* Σημειώνεται πως για τους φιλάθλους που δεν είναι μέλη στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και θέλουν να προμηθευτούν μεμονωμένο εισιτήριο για κάποιον εντός έδρας αγώνα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είναι απαραίτητη η έκδοση Κάρτας Φίλου Παναθηναϊκού στην τιμή των 10 ευρώ άπαξ κατά άτομο με την πρώτη αγορά εισιτηρίου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News