Παπαντωνίου: «Εμείς το απολαμβάνουμε - Έτσι θα έχουμε τύχη να μείνουμε στην ιστορία»

Παπαντωνίου: «Εμείς το απολαμβάνουμε - Έτσι θα έχουμε τύχη να μείνουμε στην ιστορία»

Ο Νώντας Παπαντωνίου ανέλυσε το Game 5 στο ΟΑΚΑ (8/6, 19:30) και εξήγησε πώς η Λάρισα θα έχει τύχη να καταφέρει κάτι που θα μείνει στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά το blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Απολαμβάνουμε τις στιγμές

Και τελικά το όνειρο συνεχίζεται. Έγινε το 2-2 στη σειρά σ’ έναν αγώνα που ήμασταν καλύτεροι και καταφέραμε να ελέγξουμε το ματς και στο τέλος δίκαια κερδίσαμε.

Στα δύο εντός έδρας παιχνίδια με την ώθηση και την ενέργεια που πήραμε από τον κόσμο της Λάρισας πήραμε έξτρα κίνητρο και μας ώθησαν σε αυτές τις δύο πολύ μεγάλες και ιστορικές νίκες για τον σύλλογο.

Το αυριανό παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό. Ο Παναθηναϊκός έχει άλλο πρόσωπο στο ΟΑΚΑ. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Αν καταφέρουμε να περιορίσουμε τους Ιωάννη Παπαπέτρου, Νεμάνια Νέντοβιτς και Ντάριλ Μέικον και μείνουμε κοντά στο σκορ έως το στο τέλος, τα τελευταία λεπτά θα έχουμε τύχη για κάτι που θα μείνει στην ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ.

Εμείς παίζουμε χωρίς άγχος και χωρίς πίεση. Απολαμβάνουμε αυτές τις στιγμές που ζούμε και στα αποδυτήρια της ομάδας χαιρόμαστε ο ένας για τον άλλον. Το κλίμα είναι πολύ καλό και έχουμε ακόμη όρεξη για τη συνέχεια των play offs».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News