Παπαγιάννης: «Το λέω σαν αρχηγός, πρέπει να το αλλάξουμε αυτό!» (vid)

Παπαγιάννης: «Το λέω σαν αρχηγός, πρέπει να το αλλάξουμε αυτό!» (vid)

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για την θέση του αρχηγού στον Παναθηναϊκό και στάθηκε σε αυτά που πρέπει να αλλάξουν οι «πράσινοι».

«Ήταν ένα όνειρο να γίνω αρχηγός του Παναθηναϊκού και έγινε πραγματικότητα. Παίρνω παράδειγμα απ΄όσους είχα στην θέση του αρχηγού και ξέρω πως πρέπει να είσαι εκεί για τους συμπαίκτες σου, τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ.

Ο αρχηγός πρέπει να βρίσκεται ανάμεσα στους προπονητές και τους παίκτες, ώστε να είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα. Μεγάλωσα εδώ, είναι η οικογένειά μου», ανέφερε αρχικά ο Παπαγιάννης στην κάμερα της Euroleague, προτού προσθέσει:

«Δεν είναι σωστό ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία. Το λέω σαν αρχηγός και σαν ένας παίκτης που βρίσκεται τόσα χρόνια εδώ. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ράντονιτς: «Να έχουμε διαφορετική προσέγγιση»

Στη Βιτόρια βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (2/2) η αποστολή του Παναθηναϊκού εν όψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Cazoo Baskonia Vitoria-Gasteiz (3/2, 21.30).

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δήλωσε σχετικά: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι διαβολοβδομάδα οπότε είχαμε μόλις μία μέρα για να προετοιμαστούμε. Πρέπει να παίξουμε πολύ, πολύ καλύτερα από ό,τι στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Ρεάλ. Το ξεκίνημά μας δεν ήταν καλό, κάναμε πολλά λάθη και με την Μπασκόνια θα πρέπει να έχουμε διαφορετική προσέγγιση από την αρχή τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά».

Όσο για το τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός; «Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα. Η Μπασκόνια είναι μια ομάδα με ταλέντο στην επίθεση. Ο στόχος για εμάς είναι να παίξουμε καλή άμυνα και να αποδώσουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Ζαλγκίρις. Θα πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και να μην χάσουμε τη συγκέντρωση μας και φυσικά να ελέγξουμε τον ρυθμό», σημείωσε.

Από μέρους του ο Νέιτ Γουόλτερς τόνισε: «Πρέπει να ξεκινάμε καλύτερα τα παιχνίδια, ειδικά στην Euroleague και απέναντι στις καλές ομάδες. Δεν μπορείς να παίζεις έτσι στην Euroleague, να μπαίνεις έτσι και στη συνέχεια να τρέχεις για να επιστρέψεις στο παιχνίδι. Δεν γίνεται. Οπότε πρέπει αύριο να είμαστε καλύτεροι ώστε να πάρουμε τη νίκη».

Αναφορικά με την ισπανική ομάδα σημείωσε πως: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα εκθετικά η Μπασκόνια και εκεί πρέπει να δώσουμε προσοχή, όπως επίσης και στους αιφνιδιασμούς. Θα πρέπει να τους σταματήσουμε επιθετικά. Παίζουν καλά ως τώρα, είναι καλή ομάδα και θα έχουμε δύσκολο παιχνίδι.

Έχουν πολλούς τρελούς σουτέρ όπως ο Χάουαρντ και ο Τόμπσον. Ο Κοστέλο επίσης, παρότι είναι ψηλός, μπορεί να σουτάρει κι αυτός. Τους αρέσει να τρέχουν στον αιφνιδιασμό. Είναι μια ομάδα που είναι δύσκολο να την σταματήσεις και θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι από ό,τι στο παιχνίδι με τη Ρεάλ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News