Παπαγιάννης: «Θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας»

Παπαγιάννης: «Φταίνει οι βολές που έχασα...»

Στο ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι σοβαρός και στο Game 3 των ημιτελικών στάθηκε ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Ο σέντερ των πρασίνων υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός έκανε δύο πολύ καλά παιχνίδια μετά την αγωνιστική απραξία, ενώ τόνισε πως η ομάδα πρέπει να εμφανιστεί σοβαρή και στο τρίτο παιχνίδι ώστε να πάρει την πρόκριση στον τελικό.

Το blog του Γιώργου Παπαγιάννη:

Τα πλέι οφ του πρωταθλήματος ξεκίνησαν αργά μεν, πολύ καλά δε για την ομάδα μας. Στον μήνα που δεν είχαμε αγωνιστικές υποχρεώσεις δουλέψαμε σκληρά και με ιδιαίτερη σοβαρότητα κάτι που νομίζω πως φάνηκε από την απόδοσή μας στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς απέναντι στο Περιστέρι.

Όπως είχα αναφέρει και στην προηγούμενη επικοινωνία μας, το Περιστέρι είναι μια πολύ καλή ομάδα, που παίζει βάσει πλάνου και έχει στόχευση στο παιχνίδι της. Εμείς, όμως, θεωρώ πως είχαμε θετική παρουσία τόσο στον πρώτο αγώνα (κυρίως), όσο και στον δεύτερο.

Πλέον, έχουμε μπροστά μας το τρίτο ματς της σειράς και πάλι στο Περιστέρι και στόχος μας είναι να πάρουμε ακόμα μια νίκη για να προκριθούμε στους τελικούς. Το γεγονός ότι κερδίσαμε με διαφορά τα προηγούμενα παιχνίδια δεν σημαίνει κάτι καθώς το Περιστέρι είναι βέβαιο πως θα αντιδράσει, κάτι που σημαίνει πως από μέρους μας θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή μέχρι το τέλος ώστε να πάρουμε τη νίκη.

Eλέγξτε επίσης

Ζενίτ - Παναθηναϊκός: Αναχωρεί για Ρωσία με ένα πρόβλημα

Ζενίτ – Παναθηναϊκός: Αναχωρεί για Ρωσία με ένα πρόβλημα

Αναχωρεί αύριο για τη Ρωσία ο Παναθηναϊκός. Πρόβλημα με Παππά… Με μια προπόνηση στο κλειστό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.