Παπαγιάννης: "Θα δείξουμε καλύτερη εικόνα στο παρκέ"

Παπαγιάννης: "Θα δείξουμε καλύτερη εικόνα στο παρκέ"

Στις απουσίες που βασανίζουν τον Εξάστερο τον τελευταίο καιρό στάθηκε ο Γιώργος Παπαγιάννης μετά την ήττα από την Μπάγερν.

Ο σέντερ των πρασίνων υποστήριξε ότι η ομάδα έχασε πολλές βολές σε ένα παιχνίδι που βρίσκονταν κοντά στο σκορ, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Παπαγιάννης:

Για την ήττα από τη Μπάγερν Μονάχου:

“Χάσαμε πολλές κρίσιμες βολές σε παιχνίδι που ήμασταν κοντά στο σκορ. Χωρίς δικαιολογίες, ήταν μεγάλο διάστημα απουσιών με τα κρούσματα και υπήρξε πρόβλημα αυτοσυγκέντρωσης την ώρα του παιχνιδιού τα οποία στοίχισαν. Κρατάμε και τα καλά και τα κακά του παιχνιδιού και θέλουμε να πάμε παρακάτω”.

Για τις απουσίες:

“Μας λείπει και ο Ιωάννης και ο Νέντο. Ο Νέντο έλειψε αρκετό καιρό και όλη η ομάδα έχουμε αρκετό καιρό να βρεθούμε όλοι μαζί. Σύντομα θα είμαστε όλοι μαζί και θα δείξουμε καλύτερη εικόνα στο παρκέ”.

Για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα:

“Είμαστε δυνατά στα αποδυτήρια, υπάρχει αλληλοσεβασμός και είναι σημαντικό. Το μόνο που μένει είναι να το βγάλουμε και στο παρκέ. Ήρθε ο κορωνοϊός, ήρθαν άλλα με τον κοουτς δεν είμαστε πολύ καιρό μαζί. Θέλουμε να βρεθούμε μαζί και να δουλέψουμε”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News