Παπαγιάννης: "Αυτό είπαμε στον Πιτίνο για την παραμονή του..."

Παπαγιάννης: «Φταίνει οι βολές που έχασα...»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στην Cosmote Tv και στην εκπομπή Pick n Roll με τον Βασίλη Σκουντή και έκανε ειδική αναφορά στον Ρικ Πιτίνο.

Ο Έλληνας σέντερ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «ο κόουτς κατάλαβε πόσο ήθελα να βελτιωθώ. Αυτό με ενέπνευσε και έγινα πολύ καλύτερος. Όλοι οι παίκτες του είπαμε ότι θέλουμε να παραμείνει στην ομάδα και ελπίζουμε να έχουμε ευχάριστα νέα» ενώ αίσθηση προκάλεσε η ατάκα του όσον αφορά τον ίδιο: «Βελτιώθηκα πολύ με τον Πιτίνο και φέτος θα μου έβαζα βαθμό άριστα 10 όσον αφορά τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά μου και 8 όσον αφορά την απόδοσή μου στο παρκέ».

Για το κλείσιμο της σεζόν είπε ότι «το πρωτάθλημα και το κύπελλο μας αφήνουν γλυκιά γεύση, αν και όλοι μας θέλαμε να βρεθούμε στο Final 4 της EuroLeague» ενώ στάθηκε και στο μέλλον του: «Θα προσπαθήσω να βελτιωθώ κι άλλο με ατομικές προπονήσεις και ελπίζω να κληθώ στην Εθνική για το Παγκόσμιο. Το μέλλον μου είναι στον Παναθηναϊκό και δεν σκέφτομαι πλέον κάτι άλλο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News