Παπαγιάννης: «Ψυχολογία για... Ολυμπιακό!»

Παπαγιάννης: «Ψυχολογία για... Ολυμπιακό!»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης δήλωσε, ενόψει του αγώνα με τη Χίμκι, ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένος στο πλάνο του.

«Είχαμε προετοιμάσει το πλάνο της ομάδας πολύ καλά όλη την εβδομάδα και δυστυχώς την τελευταία στιγμή είχαμε κάποιες απουσίες. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει κάτι. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε, να μπούμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να είμαστε ανταγωνιστικοί», είπε αρχικά ο Παπαγιάννης και πρόσθεσε:

«Θα πρέπει σίγουρα να προσέξουμε στην άμυνα. Η Χίμκι είναι μια εξαιρετική ομάδα στην παραγωγή πόντων, η άμυνα λοιπόν είναι ένας τομέας που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε και τον ρυθμό».

Τέλος, σχολίασε ότι: «Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι, ξεκινάμε κι εκτός έδρας. Θέλουμε να έχουμε καλή εικόνα και να διεκδικήσουμε τη νίκη, για να έχουμε καλή ψυχολογία και για το επόμενο παιχνίδι που είναι απέναντι στον Ολυμπιακό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News