Παπαγιάννης: «Ο Αγραβάνης είναι επιθετικός και μαχητικός παίκτης»

Ρεάλ - Παναθηναϊκός 42-30: Μοναδικός διασωθέντας ο Παπαγιάννης (pic)

Ο Γιώργος Παπαγιάννης τόνισε πως η Μπασκόνια επέβαλε το παιχνίδι της μετά το πρώτο δεκάλεπτο, τόνισε πως κρατάει το μαχητικό πνεύμα που έδειξε η ομάδα του και έδωσε το σύνθημα ενόψει του Final 8.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είπε στην κάμερα της NOVA: «Ξεκινήσαμε καλά, αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν πήγαμε καλά στην άμυνα. Επέβαλαν τον ρυθμό τους, έπρεπε να τους σταματήσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Ο Χάουαρντ βρέθηκε σε μεγάλη μέρα. Κοιτάξαμε να μικρύνουμε τη διαφορά στο τέλος, αλλά το πρόσημο είναι αρνητικό γιατί χάσαμε. Το τρίποντο και ο αιφνιδιασμός το δυνατό τους σημείο. Κρατάμε το μαχητικό μας πνεύμα από το παιχνίδι».

Για τις προσθήκες Τόμας και Αγραβάνη: «Ο Δημήτρης είναι μαχητικός και επιθετικός σε άμυνα και επίθεση. Ξέρουμε τι μπορεί να μας δώσει. Εξαιρετικός σουτέρ ο Τόμας και τον περιμένουμε να ενσωματωθεί με την ομάδα και να μας βοηθήσει».

Για το Final 8 του Κυπέλλου: «Είναι δύσκολα πλέον στην Ευρωλίγκα. Πρέπει ο καθένας να κάνει το οτιδήποτε για να διεκδικήσουμε τον τίτλο του Κυπέλλου. Το γνωρίζουν και οι νέοι παίκτες και πρέπει να προετοιμαστούμε και για αυτόν τον στόχο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News