Παπαγιάννης: «Μπορούσαμε να νικήσουμε…»

Παπαγιάννης: «Μπορούσαμε να νικήσουμε…»

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μπορούσε να νικήσει την πανάκριβη και γεμάτη λύσεις ΤΣΣΚΑ Μόσχας, παρά τις δικές τους απουσίες. Αυτό επισήμανε ο Γιώργος Παπαγιάννης μετά την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ. Ο σέντερ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στο come back των «πράσινων» όταν βρέθηκαν με διαφορά πίσω στο σκορ, αλλά και στα στοιχεία που τελικά έκριναν το ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγιάννη:

«Σίγουρα μπορούσαμε να νικήσουμε. Η ΤΣΣΚΑ άρχισε καλά ειδικά στο τρίποντο. Δύο φορές το γυρίσαμε απ’ τους 15, πήραν ριμπάουντ κρίσιμα, έβαλαν κάποια σουτ και κράτησαν το προβάδισμα».

Για τα ριμπάουντ: «Δε θα πω δικαιολογίες για τις απουσίες. Δεν πήγαμε καθόλου καλά στο επιθετικό ριμπάουντ και πρέπει να το διορθώσουμε γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα σε αυτό τον τομέα».

Για την προσπάθειά του να δημιουργήσει: «Ειδικά στην επίθεση πρέπει να βοηθάω την ομάδα και στην πάσα. Με τον κόουτς και τους συμπαίκτες μου το δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση».

Για την ατάκα του Μπουρούση πως είναι διάδοχός του: «Είναι μεγάλη τιμή, τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια, θα δουλέψω για να τον βγάλω ασπροπρόσωπο».

Για το αν αργούν να ωριμάσουν οι ψηλοί: «Δεν ξέρω αν αυτό ισχύει, σε κάποιους βγαίνει σε κάποιους άλλους όχι».

Για την άμυνά του στις αλλαγές: «Από την πρώτη μέρα καραντίνας άρχισα να δουλεύω το σώμα μου. Μίλησα με τον κόουτς, είναι μόδα πλέον ο ψηλός να παίζει άμυνα στις αλλαγές».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News