Παπαγιάννης: Μεταγραφάρα γκαρντ και επέκταση συμβολαίου!

Παπαγιάννης: «Φταίνει οι βολές που έχασα...»

Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η παραμονή του Γιώργου Παπαγιάννη στην ομάδα και θα φτιάξουν από το τρέχον καλοκαίρι το έδαφος για να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Ο Παναθηναϊκός υπό καθεστώς έσοδα-έξοδα δεν θα είχε καμία ελπίδα να κρατήσει τον Big Papa, τη δεδομένη στιγμή με την επαναδραστηριοποίηση του Γιαννακόπουλου, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα.

Το πόσο θέλουν την παραμονή του Παπαγιάννη στο Τριφύλλι θα το δείξουν από τις επόμενες εβδομάδες, αρχικά φέρνοντας έναν γκαρντ από το πάνω ράφι και έναν ικανό αντικαταστάτη του Μεγαρίτη σέντερ στη θέση «5».

Σε δεύτερο χρόνο, θα εκφράσουν την επιθυμία τους και επί τους πρακτέως να «δέσουν» τον Έλληνα διεθνή ψηλό με μια πρόταση που θα περιλαμβάνει ιδιαίτερα αυξημένες απολαβές. Και οι ίδιοι οι άνθρωποι της ΚΑΕ γνωρίζουν πως κρατούν στα.. χέρια τους , ίσως, τον καλύτερο σέντερ της Ευρώπης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News