Παπαγιάννης: «Είμαστε υποχρεωμένοι να στοχεύουμε στην κορυφή»

Παπαγιάννης: «Το ίδιο επιθετικοί απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο Super Cup, τονίζοντας πως μοναδικό στόχος του Παναθηναϊκού είναι η κορυφή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινά η νέα σεζόν. Η ευθύνη για όλους όσοι φοράμε αυτή τη φανέλα είναι μεγάλη. Ιδιαίτερα φέτος για μένα που έχω την τιμή να είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας. Η περσινή σεζόν δεν πήγε όπως θα θέλαμε και πρέπει να κάνουμε τα πάντα προκειμένου να μην επαναληφθεί.

Η ομάδα έχει νέο προπονητή και αρκετούς καινούργιους αθλητές οπότε είναι λογικό πως θα χρειαστεί χρόνος προκειμένου να δέσουμε και να βρούμε χημεία μας. Ως Παναθηναϊκός, όμως, είμαστε υποχρεωμένοι να στοχεύουμε μόνο στην κορυφή. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τους φιλάθλους να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News