Παπαγιάννης: Αν προσθέσει και αυτό, το ΟΑΚΑ θα του πέφτει πια μικρό

Ευρωλίγκα: «Ασημένιο μετάλλιο» στα ριμπάουντ ο Παπαγιάννης!

Μετά την αποχώρηση του Ντίνου Μήτογλου το πιο ενδιαφέρον πρότζεκτ στον Παναθηναϊκό είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης και ο Λευτέρης Μαντζούκας.

Ο μικρός ακόμα δεν είναι ενεργό μέρος του rotation σε αντίθεση με τον ψηλό που στα 24 του δείχνει έτοιμος να λάμψει.

Γενικά, είναι ένα πολύ ενδιαφέρον στοίχημα του φετινού Παναθηναϊκού η βελτίωση του Έλληνα σέντερ.

Μέχρι στιγμής ανταποκρίνεται σε αυτά που επιβάλλεται να κάνει στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρωλίγκας και γίνεται σιγά-σιγά σημείο αναφοράς μιας ομάδας η οποία τα επόμενα χρόνια μπορεί να χτιστεί γύρω από το τεράστιο κορμί του (αν συνεχίσει έτσι σύντομα θα γίνει περιζήτητος).

Τι δεν έχει ακόμη ο 24χρονος άσος; Αυτό που θα τον κάνει… πραγματικά ασυναγώνιστο. Ενώ μπορεί να σκοράρει με πικ εν ρολ, να ολοκληρώσει φάσεις που ακολουθεί παίρνοντας το επιθετικό ριμπάουντ, να σουτάρει από μέση απόσταση (και από το τρίποντο, το οποίο το έχει βάλει στο ρεπερτόριο του), δεν είναι ακόμη ο σέντερ που θα πάρει την μπάλα στο λόου-ποστ και θα σκοράρει ή θα δημιουργήσει ή και θα φθείρει τους αντίπαλους, στέλνοντας την ομάδα του πιο γρήγορα στο μπόνους των βολών (και τον εαυτό του επίσης).

Αν προσθέσει και αυτό το όπλο στη φαρέτρα του δεν ξέρουμε αν το ΟΑΚΑ θα τον χωράει…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News