Παπαγιάννης για Πιτίνο: «Κάποια πράγματα είναι προσωπικά μεταξύ μας»

Σε τρομερή κατάσταση ο Παναθηναϊκός: Με 100άρα διέλυσε την ΑΕΚ

O Γιώργο Παπαγιάννη μίλησε στο Eurohoops.net, για τους στόχους της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε στους τομείς που έχει δουλέψει για να βελτιώσει. Τα… μυστικά του Πιτίνο που δεν αποκάλυψε!

Αναλυτικά:

-Ποιοι είναι οι στόχοι που έχεις στο ξεκίνημα της σεζόν;
Σίγουρα ο πρώτος στόχος είναι να μπούμε στα playoffs. Από εκεί και πέρα να πάμε στο Final Four και να το διεκδικήσουμε. Έτσι πάνε οι στόχοι, βήμα-βήμα.

-Φέτος ήταν ένα δύσκολο κι απαιτητικό καλοκαίρι με αρκετή σωματική και πνευματική κούραση μετά κι από το ταξίδι της Εθνικής στην Κίνα. Πώς νιώθεις;
Νιώθω έτοιμος για τη νέα σεζόν. Έχω παίξει με την ομάδα τέσσερα φιλικά, είδα τα βίντεο με τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία που παρουσίασα στα παιχνίδια και προπονούμαι κάθε μέρα με την ομάδα για να βελτιωθούμε, κι ατομικά, κι ομαδικά ως σύνολο. Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα.

-Τι θεωρείς ότι έχεις βελτιώσει περισσότερο το διάστημα που είσαι στην ομάδα και τι θες να δουλέψεις παραπάνω;
Θεωρώ ότι βελτίωσα τη λήψη αποφάσεων. Σε αυτό βοηθάει κι η εμπειρία, έπαιξα αρκετούς αγώνες πέρυσι, ήταν μία γεμάτη χρονιά. Βοήθησαν, κι οι προπονητές, κι οι συμπαίκτες μου, ώστε να βελτιώσω αυτό το κομμάτι. Τώρα όσον αφορά το τι χρειάζεται να δουλέψω παραπάνω θεωρώ πως πάντα πρέπει να συνεχίσεις να δουλεύεις και πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης σε όλους τους τομείς.

-Πέρυσι είχες την ευκαιρία να συνεργαστείς με τον κόουτς Πιτίνο. Ποια συμβουλή του κρατάς και ξεχωρίζεις παραπάνω;
Κάποια πράγματα είναι προσωπικά μεταξύ μας. Ένα πράγμα που κρατάω είναι ότι σε κάθε αγώνα και κάθε προπόνηση ήθελε να βλέπει από όλους μας να δίνουμε το 100% του εαυτού μας κι όταν έβλεπε ότι δεν το κάνουμε μας “έσπρωχνε”, ώστε να προσπαθήσουμε περισσότερο.

-Πέρυσι η ομάδα είχε μεγάλο πρόβλημα στο ριμπάουντ. Θεωρείς ότι φέτος θα υπάρξει βελτίωση σε αυτόν τον τομέα;
Σίγουρα είχαμε θέμα στο ριμπάουντ. Φέτος έχουμε ψηλά κορμιά, θα λυθεί το πρόβλημα αυτό. Μέρος του προβλήματος πέρυσι ήταν ότι χάναμε τα ριμπάουντ κι από τη μεγάλη θέληση που είχαμε να βγούμε γρήγορα στον αιφνιδιασμό, αλλά φέτος πιστεύω θα τα καταφέρουμε και τα δύο ταυτόχρονα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News