Παπαδόπουλος: «Ο Σπόραρ θα άλλαζε την πορεία της σειράς με Σλάβια, αν είχε αποκτηθεί νωρίτερα»

Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο! (pics)

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα BnSports αποθέωσε τον Αντράζ Σποράρ και τόνισε πως αν είχε έρθει νωρίτερα στο Τριφύλλι, τότε, η πορεία της σειράς με τη Σλάβια Πράγας θα ήταν διαφορετική.

Αναλυτικά:

«Και οι πέντε ομάδες φάνηκαν απροετοίμαστες, χωρίς να έχουν το ρόστερ τους έτοιμο. Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι του ο Παναθηναϊκός, για παράδειγμα, παρουσιάστηκε χωρίς να έχει πολλά «όπλα» του στον πάγκο. Θα έπρεπε να υπάρχει καλύτερη προετοιμασία, από τη στιγμή που ο σύλλογος είχε να αγωνιστεί αρκετά χρόνια στην Ευρώπη. Τόσο για λόγους οικονομικούς, όσο και brand».

Για τη μεταγραφή που ξεχωρίζει:

«Ο Σπόραρ. Το απέδειξε στα δύο παιχνίδια με τη Σλάβια Πράγας πως πρόκειται για μία πολύ καλή μεταγραφή, που θα μπορούσε να είχε γίνει πιο νωρίς. Αν γινόταν δύο εβδομάδες ή τρεις νωρίτερα, ίσως είχε αλλάξει την πορεία της σειράς. Και το προφίλ του και το background του δείχνει πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό φορ.»




«Ο Βαγιαννίδης. Από όσα είδαμε στα φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια, είναι πολύ βελτιωμένος. Δείχνει έτοιμος στα 20 του χρόνια να πάρει περισσότερες συμμετοχές, να κάνει μία πολύ καλή χρονιά και να δείξει τι αξίζει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News