ΠΑΟΚ - ΒΟΛΟΣ Live Streaming | Paok - Volos

ΠΑΟΚ - ΒΟΛΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming:

O ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη την Κυριακή το απόγευμα (16.00) με αντίπαλο το Βόλο στην Τούμπα στο ματς της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Paok – Volos Live Streaming

O Δικέφαλος του Βορρά μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας γέμισε τις μπαταρίες του. Φιλοδοξεί να μην πέσει θύμα έκπληξης από τους Βολιώτες προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Βόλος με 4 νίκες και μια ήττα από τον Παναθηναϊκό ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τους Θεσσαλονικείς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του σε μια δύσκολη έδρα.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου την περασμένη αγωνιστική εκμεταλλεύτηκαν την ισοπαλία του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Έτσι, επέστρεψαν στην πρώτη θέση, αφού επικράτησαν με 3-1 του ΟΦΗ μέσα στο Ηράκλειο. Πρωταγωνιστές στο συγκεκριμένο ματς ήταν οι Σφιντέρσκι και Ντάγκλας Αουγκουστο που οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στην 4η σερί νίκη στο πρωτάθλημα.

«Κάναμε τους ποδοσφαιριστές μας να θέλουν να αγωνιστούν σε κάθε παιχνίδι και αυτό είναι το σημαντικό για εμάς. Μας περιμένει ένα δύσκολο πρόγραμμα μέσα στον μήνα Οκτώβριο και ξεκινάμε με τον Βόλο, ο οποίος φέτος είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος», δήλωσε ο Λουτσέσκου.super league Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming

Στον Βόλο η ικανοποίηση από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και την δουλειά που κάνει ο νεαρός προπονητής Γκιγιέρμο Αμπασκάλ είναι έκδηλη. Οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν στην Τούμπα με άγνοια κινδύνου κι αυτό τους καθιστά αυτομάτως επικίνδυνους.

«Μπορεί να πέσουμε, αλλά πρέπει να σηκωθούμε και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον ως ομάδα. Συνεχίζουμε και κοιτάμε μπροστά. Μετά τη διαχείριση της ήττας από τον Παναθηναϊκό δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα για να ανταπεξέλθουμε», τόνισε ο Αμπασκάλ μετά τη νίκη της ομάδας του (2-1) με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Το παρελθόν δεν είναι ευοίωνο για τον Βόλο μέσα στην Τούμπα, αφού τα τελευταία δύο χρόνια μετράει ισάριθμες ήττες (1-0, 3-1) στο «σπίτι» του ΠΑΟΚ. Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΒΟΛΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΟΚ – ΒΟΛΟΣ

ΠΑΟΚ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News