ΠΑΟΚ - ΒΟΛΟΣ Live Streaming | ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

ΠΑΟΚ - ΒΟΛΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming:

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από την ρουτίνα των προπονήσεων με ένα φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα, έχουν ΠΑΟΚ και Βόλος το απόγευμα της Παρασκευής (19:00).

ΠΑΟΚ – ΒΟΛΟΣ ΦΙΛΙΚΟ

Οι Θεσσαλονικείς δουλεύουν σε καθημερινή βάση στο προπονητικό της Νέας Μεσημβρίας, για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ασχολείται σε μεγάλο βαθμό με το κομμάτι της τακτικής, δίνοντας έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη της ομάδας.

Ενόψει του πρώτου φιλικού τεστ, ο Ρουμάνος τεχνικός περιμένει από τους ποδοσφαιριστές να αποδώσουν όλα όσα έχουν δουλευτεί σε επίπεδο τακτικής, η οποία ως «μάθημα» μπήκε από τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας. Μάλιστα, δεν αναμένονται πειραματισμοί αναφορικά με τον σχηματισμό, μονάχα στα πρόσωπα. Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΒΟΛΟΣ ζωντανά

Σε μεταγραφικό επίπεδο, η περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα είναι εκείνη που απασχολεί έντονα αυτή την περίοδο τη διοίκηση του «δικεφάλου». Ο Πορτογάλος στράικερ ήταν προγραμματισμένο να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις το απόγευμα της Πέμπτης και ακολούθως να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του.

Ο Βόλος ταξίδεψε από το Πήλιο στην Θεσσαλονίκη, για το πρώτο σοβαρό τεστ. O νέος τεχνικός Γκιγιέρμο Αμπασκάλ είχε την ευκαιρία να δουλέψει με όλους τους παίκτες και να υλοποιήσει στον μέγιστο βαθμό το μεταγραφικό πλάνο που παρέδωσε στην διοίκηση. Την ερχόμενη Δευτέρα η αποστολή θα μεταβεί στην Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Παναθηναικος

ΠΑΟΚ – ΒΟΛΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΟΚ – ΒΟΛΟΣ

ΠΑΟΚ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News