ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming | Paok - Pas Giannina

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming:

Με στόχο να ξεκινήσει με το δεξί τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Super League ο ΠΑΟΚ. Φιλοξενεί απόψε (12/9, 19:00) τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

Οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να τοποθετήσουν αρκετά εμπόδια μέσα στην Τούμπα με σκοπό την πρώτη έκπληξη της σεζόν.

Paok – Pas Giannina Live Streaming

O δικέφαλος του Βορρά είναι το φαβορί για το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Η επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο έχει φέρει ηρεμία στις τάξεις της ομάδα. Παράλληλα την ενεργοποίηση αρκετών ποδοσφαιριστών.

Η διοίκηση εμπιστεύεται απόλυτα των Ρουμάνο τεχνικό, ο οποίος το 2019 οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το είχε πετύχει χωρίς μάλιστα να ηττηθεί. Οι Θεσσαλονικείς ευελπιστούν ότι φέτος θα καταφέρουν να εκπορθήσουν τον Ολυμπιακό από την κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Το σύνθημα ενόψει της πρεμιέρας είναι ότι απαγορεύεται η γκέλα μέσα στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ριέκα (1-1 εντός, 2-0 εκτός) με αποτέλεσμα να μπει στου ομίλους του Conference League.Superleague Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

Στον μεταγραφικό τομέα ο δικέφαλος του Βορρά δεν ξόδεψε ασύστολα χρήματα. Οι Μιτρίτα, Τέιλορ και Σίντκλεϊ ήρθαν για να προσφέρουν ποιοτικές λύσεις. Η πιο σπουδαία μεταγραφή ήταν αυτή του επιθετικού Νέλσον Ολιβέιρα, οποίος όμως τραυματίστηκε. Για να καλυφθεί το κενό αποκτήθηκε ο Τσούμπα Ακπομ από την Μίντλεσμπρο.  

Ο ΠΑΣ Γιάννινα το καλοκαίρι γύρισε σελίδα. O «Αγιαξ της Ηπείρου» δεν βρίσκεται πλέον υπό την καθοδήγηση του προπονητή Αργύρη Γιαννίκη και τα ηνία της ομάδα ανέλαβε ο Ηρακλής Μεταξάς. Ο 54χρονος τεχνικός θα φέρει αρκετές συνήθειες από την Γερμανία, αφού από το 2016 εργάστηκε σε Λεβερκούζεν (προπονητής U19) και στη συνέχεια ήταν βοηθός προπονητή σε  Ντάρμσταντ και Αουγκσμπουργκ.

Στα δύο πιο πρόσφατα φιλικά ο ΠΑΣ νίκησε εύκολα με 4-1 τον Θεσπρωτό και ηττήθηκε 3-2 από τον Παναιτωλικό.

Κοιτώντας την παράδοση διακρίνει κανείς ότι ο ΠΑΟΚ έχει το πάνω χέρι, όμως οι τρεις τελευταίες του νίκες κρίθηκαν στο γκολ (2-1, 2-1, 1-0) και την σεζόν 2016/17 ο ΠΑΣ νίκησε (0-1) μέσα στην Τούμπα. Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News