ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα Live Streaming: Ζωντανά | Κανάλι

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα Live Streaming: Ζωντανά | Κανάλι

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα Live Streaming:

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα Live Streaming: Να συνεχίσει δυναμικά την πορεία του στο πρωτάθλημα θέλει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας για την 9η αγωνιστική της Superleague.

Μονόδρομος η νίκη για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία απέναντι στους Γιαννιώτες.

Εκπλήξεις όσον αφορά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας περιμένει ο Πάμπλο Γκαρσία, όπως προκύπτει από το κλίμα του ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα τον Παναθηναϊκό, με αρκετές απουσίες στη σύνθεσή του, και αύριο ο Άρης έχει δύσκολη έξοδο στο Αγρίνιο.

Για αυτό το λόγο Ουρουγουανός τεχνικός επέστησε την προσοχή των παικτών του στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, ώστε η ομάδα να καταφέρει να πάρει το «τρίποντο» με το οποίο μπορεί – σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων – να τον φέρει για πρώτη φορά φέτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Συνέντευξη σε ποδοσφαιριστές της Κ12 του ΠΑΟΚ παραχώρησε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Σε αυτή ο Πορτογάλος άσος υπογραμμίζει το πόσο χαρούμενος είναι που επέστρεψε στην ομάδα, δηλώνει ότι θέλει όταν σταματήσει να αναλάβει τις ακαδημίες και σχετικά με τις πιο δύσκολες στιγμές του στον ΠΑΟΚ αναφέρει: «τις κόντρα διαιτησίες και όταν μας έκλεψαν το πρωτάθλημα».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε o Αντελίνο Βιεϊρίνια σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αθλητές της Κ12:

Για το πως νιώθει που επέστρεψε ξανά στον ΠΑΟΚ, μετά από τρεις μήνες:

«Νιώθω καλά, πλέον είμαι καλά. Ήταν δύσκολοι αυτοί οι τρεις μήνες που ήμουν εκτός ομάδας. Δούλευα και με τον προπονητή σου και αυτό με βοηθούσε να διατηρηθώ σε κάποια καλή φυσική κατάσταση. Όπως έχω πει, επέστρεψα στο σπίτι μου και είμαι καλά και χαρούμενος».

Για το ποιά ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του:

«Από τις πιο δύσκολες, πέραν των τραυματισμών γιατί είναι κάτι που εμείς και εσείς αν φτάσετε σε αυτό το επίπεδο είναι κάτι που θέλεις να αποφύγεις. Δυστυχώς εγώ είχα δύο μεγάλους τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της καριέρας μου και με άφησαν συνολικά εκτός για δύο χρόνια. Πέρα από αυτά, τα πιο δύσκολα ήταν οι αδικίες που βίωσα εδώ στον ΠΑΟΚ και στην πρώτη μου θητεία, όταν είχαμε δύσκολες διαιτησίες και φυσικά το 2017-18 όταν μας έκλεψαν το πρωτάθλημα. Όλα αυτά ήταν από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας μου».

Για το πως θα ξεπεράσει ένα μεγάλο λάθος κατά την διάρκεια ενός σημαντικού παιχνιδιού:

«Να βάλω και εγώ γκολ (γέλια). Όχι, δεν είναι εύκολο και το έχω ζήσει πρόσφατα αυτό, στο περσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα δεν είναι εύκολο αλλά πρέπει να ζεις με αυτό, είσαι ποδοσφαιριστής. Δεν μπορείς να είσαι σε κάθε παιχνίδι ο καλύτερος.

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα Live Streaming

Προσπαθείς να κρατήσεις τη συγκέντρωση σου, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όπως αν βάλεις γκολ σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, ένα ντέρμπι ή τελικό, αν πιστεύεις ότι έχεις τελειώσει την δουλειά σου, μπορεί να το πληρώσεις. Είναι το ίδιο με αυτό που με ρώτησες, για το αν θα κάνεις ένα λάθος. Είναι δύσκολο αλλά θα προσπαθήσεις να το ξεχάσεις να κοιτάξεις μπροστά και να μην ξανακάνεις το ίδιο λάθος, γιατί μόνο έτσι μαθαίνεις. Να προσπαθήσεις να βελτιωθείς στην επόμενη φάση, για να μπορέσεις να πάρεις αυτοπεποίθηση για το υπόλοιπο παιχνίδι».

Για το Euro με την Πορτογαλία:

«Πέραν από τους ομαδικούς τίτλους που έχω κατακτήσει και στην Ελλάδα και στη Γερμανία, άλλο είναι να κατακτήσεις κάτι με την χώρα σου, να παίζεις για έναν λαό. Ήμουν τυχερός γιατί ήταν η δεύτερη φορά που πήρα έναν ευρωπαϊκό τίτλο με την Εθνική, η προηγούμενη ήταν στην Κ17, πριν πολλά χρόνια και το πέτυχα και στην πρώτη Εθνική.

Ένιωθα καλά γιατί είναι το πιο υψηλό επίπεδο που μπορείς να παίξεις ως ποδοσφαιριστής. Να φτάσεις σε τέτοιο τουρνουά και να κερδίσεις, να είσαι μέλος μιας ομάδας με τόσους μεγάλους παίκτες και τόση ποιότητα όπως εκείνη η Πορτογαλία. Είμαι πολύ περήφανος που ήμουν μέλος εκείνης της ομάδας και δώσαμε τόση χαρά στη χώρα μας».

Για το αν θα ήθελε να προπονήσει τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ:

«Τώρα που ήμουν τρεις μήνες εκτός ομάδος, είχα χρόνο να σκεφτώ πράγματα που θέλω να κάνω μετά το ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω αν θα γίνω προπονητής, θα μου άρεσε να είμαι στις ακαδημίες με παιδιά της ηλικίας ή πιο μικρά, παρά στην πρώτη ομάδα. Στην πρώτη ομάδα είναι πιο δύσκολο, υπάρχουν δύσκολοι χαρακτήρες. Θα μου άρεσε να μπορώ να περάσω αυτό που έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια στα παιδιά, για να τους βλέπω να ανεβαίνουν ψηλά στον ΠΑΟΚ και σε άλλες ομάδες».

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα Live Streaming: Λινκς για το παιχνίδι…

Οι κορυφαίοι αγώνες σε Live Streaming!

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://assia1.tv/live/football/?lang=en

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News