Συνέχεια στο σερί για την κορυφή - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας 82-86 (Highlights/vid)

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί για την πρωτιά στο ελληνικό πρωτάθλημα…

Όλα έτοιμα για ακόμα μια αγωνιστική της εγχώριας Basket League. Αυτή βρίσκει τον Παναθηναϊκό αντιμέτωπο με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (18/4, 17:00). Μονόδρομος η 7η σερί εντός των τειχών νίκη για τον Παναθηναϊκό.

Άρης, Κολοσσός, Ιωνικός, Περιστέρι, Μεσολόγγι και Λαύριο τα τελευταία… θύματα του Εξάστερου στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός μετράει 16-2 στη Basket League, έχοντας ματς λιγότερα από την κανονική ροή. Μόνος στόχος η συνέχεια στο νικηφόρο σερί, προκειμένου να καλυφθεί το χαμένο έδαφος και το Τριφύλλι να τερματίσει πρώτο στην κατάταξη.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να αφήσει πίσω του τις ήττες από Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ, να ξεπεράσει την κόπωση από τα συνεχή παιχνίδια και να συνεχίσει προσηλωμένο το στόχο του για την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος Ελλάδος. 

Ο Όντεντ Κάτας δε θα έχει στη διάθεσή του σε ακόμα ένα ματς τον τραυματία Τι Τζέι Μπρέι.

Τζάμπολ στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός σήμερα στις 17:00.

Κάτας μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ:

«Πιστεύω ότι στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε καλύτερη δουλειά αμυντικά. Έχει πολλή ποιότητα η ΤΣΣΚΑ και έβαλε κάποια μεγάλα σουτ, αλλά μου άρεσε η προσπάθεια των παικτών στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε τη συγκέντρωση μας σε μερικά πράγματα, όπως το να προστατέψουμε το καλάθι μας, που κάναμε καλή δουλειά, αλλά μας τιμώρησαν σε κάθε λάθος.

Γενικά, δεν είναι ποτέ εύκολο να αντιμετωπίζεις μια ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ, αλλά ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να τελειώσουμε τη σεζόν στην Ευρωλίγκα, όντας ανταγωνιστικοί. Πιστεύω ότι το κάναμε και τώρα, επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News