Εγχώριο σερί και αντίδραση! – Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Βαθμολογία Basketleague - Η θέση του Παναθηναϊκού

Συνέχεια στο εντός των συνόρων αήττητο σερί του θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός…

Ο Εξάστερος κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ (7/11, 17:00) στην PAOK Sports Arena, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Basket League. Στόχος του Παναθηναϊκού η 4η διαδοχική νίκη στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» μετρούν 3-1 φέτος, μέχρι τώρα. Μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Άρη στην πρεμιέρα, ακολούθησαν 3/3 νίκες, απέναντι σε Ιωνικό, Περιστέρι και Κολοσσό.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό εντός έδρας παιχνίδι με την Ούνιξ Καζάν, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί ακόμα μια «διαβολοβδομάδα» στη Euroleague.

Ζητούμενο στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, λοιπόν, για το «Τριφύλλι» το να φτάσει σε μια νίκη με την λιγότερη δυνατή κούραση. Αξίζει να φανεί τι… λαγούς θα βγάλει ξανά ο κόουτς από το καπέλο, όπως έγινε στο ματς με Κολοσσό.

Τι δήλωσε ο κόουτς για Μαντζούκα και Αβδάλα μετά το ματς με Κολοσσό

«Ο Μαντζούκας είναι ένα παιδί το οποίο από την αρχή της χρονιάς είναι μέλος της ομάδας και τον έχω ρίξει και σε πιο δύσκολα ματς εκτός έδρας. Και σε πιο δύσκολες καταστάσεις.

Υπάρχει η πρώτη ύλη, πρέπει να κάνουμε και εμείς πράγματα, αλλά πρέπει να κάνουν και εκείνοι. Είναι δικό τους θέμα πόσο δουλεύουν και πόσο επίμονοι είναι. Σήμερα είχα την ευκαιρία να βάλω και τον Νεοκλή».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News