ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός Live Streaming | Superleague

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός Live Streaming

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming: Ξεραίνει την Τούμπα και… πληρώνει κόσμο!

Με ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι ολοκληρώνεται για τον Παναθηναϊκό ο πρώτος γύρους του πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά οι πράσινοι αγωνίζονται στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και ο στόχος είναι ο γνωστός, άλλη μια νίκη για να μεγαλώσει το σερί.

Ο Παναθηναϊκός έχει μεταμορφωθεί για τα καλά  με τον Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο του. Δεν είναι τυχαίο ότι στην τελευταία επτάδα αγώνων οι πράσινοι μετρούν πέντε νίκες και τις τσάμπα-ήττες από τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, το οποίο πάτησεν στο 2ο ημίχρονο. Παναθηναϊκός Live

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming

Πλέον το τριφύλλι βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα παιχνίδια. Προέρχεται από τις νίκες με Παναιτωλικό 2-1, την ΑΕΚ 1-2 και τον ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 2-0. Η πιθανότητα να ξεράνει την Τούμπα και να ανοίξει πρώτος το σκορ ο Παναθηναϊκός πληρώνεται στο 3.05.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την πρώτη του ήττα, η οποία ήρθε μάλιστα στο «Κλ. Βικελίδης» από τον Άρη με σκορ 1-0. Μπορεί οι θεσσαλονικείς να έχουν βελτιωθεί με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχουν το βάθος και τη ποιότητα της προηγούμενη διετίας.

Ο Παναθηναϊκός από τη πλευρά του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και μάλιστα χρωστάει στον δικέφαλο του Βορρά κάτι από το περσινό 2-2 στο 97΄ με πέναλτι του ΠΑΟΚ… Όλα όμως δείχνουν ότι το τριφύλλι έχει τις δυνατότητες, θα νικήσει στην Τούμπα και θα «πληρώσει» τον κόσμο του με το 5.50 (!) που προσφέρει στοιχηματικά το «διπλό».

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στοίχημα

Μεγάλο αουτσάιντερ είναι ο Παναθηναϊκός για τις στοιχηματικές (Δείτε τις αποδόσεις). Η νίκη των «πράσινων» πληρώνει παραπάνω από 5 φορές το ποντάρισμα κάποιου. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά πώς βλέπουν το ματς, κλικάροντας στον παραπάνω σύνδεσμο.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες σε Live Streaming!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News