ΠΑΟΚ - Παναθηναικος Live Streaming | PAOK - Panathinaikos

ΠΑΟΚ - Παναθηναικος Live Streaming

ΠΑΟΚ – Παναθηναικος Live Streaming

ΠΑΟΚ – Παναθηναικος Live Streaming:

Το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στην Τούμπα (19:30) δεσπόζει στην 22η αγωνιστική της Super League. Mε τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

PAOK – Panathinaikos Live Streaming

Ο Δικέφαλος του Βορρά παραμένει στο -9 από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό. Όμως δεν δείχνει διατεθειμένος να παρατήσει από τόσο νωρίς τη μάχη του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τον τρόπο να φέρει τα πάνω κάτω στην κορυφή της Super League, αλλά αναμφισβήτητα του στοίχισε το 1-1 με τους Πειραιώτες στην Τούμπα.

Πάντως, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου φιλοδοξεί να συνεχίσει την αντεπίθεσή της, αφού έχει να ηττηθεί σε ματς πρωταθλήματος από τις 5 Δεκεμβρίου με τον Ιωνικό και μετράει θετικό σερί με 7 νίκες και 1 ισοπαλία.Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι ο ΠΑΟΚ επικράτησε την Τετάρτη στη Ριζούπολη με 2-0 απέναντι στον Απόλλωνα.

Μετά το ματς ο Λουτσέκου τόνισε: «Το αποτέλεσμα θα έπρεπε να είναι πιο μεγάλο σε έκταση. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα όπως ο Απόλλων Σμύρνης που δεν έχει χάσει στο γήπεδό του από ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο Άρης και ο Ολυμπιακός. Τώρα μας περιμένει νέο ντέρμπι μ’ ένα δύσκολο αντίπαλο και δεν πρέπει να κάνουμε λάθη». Panathinaikos Live Streaming

ΠΑΟΚ – Παναθηναικος Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός, μετά τις δύο σερί ήττες από Αστέρα και ΟΦΗ, κινδυνεύει να χάσει το… τρένο της Ευρώπης και φιλοδοξεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Οι «πράσινοι» έπεσαν στην 5η θέση της βαθμολογία με 30 βαθμούς και μακριά από τη Λεωφόρο είναι απογοητευτικοί (2-1-6).

Το «τριφύλλι» την Τετάρτη ηττήθηκε 3-2 από τον ΟΦΗ στην Κρήτη, σ’ ένα ματς που οι ποδοσφαιριστές του Γιοβάνοβιτς προηγήθηκαν 1-2. Και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να το τελειώσουν. Τελικά τις χαμένες ευκαιρίες τις πλήρωσαν ακριβά, με τον αντίπαλο να εκμεταλλεύεται σε αρκετές περιπτώσεις την αμυντική αδράνεια των φιλοξενούμενων, αλλά και τα ανεπίτρεπτα λάθη του διαιτητή Καραντώνη.

Σημαντική η απουσία του τιμωρημένου Βιγιαφάνες, όμως στην Τούμπα αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο νεοφερμένος μέσος Γκατσίνοβιτς.

Στο ματς του πρώτου γύρου στη Λεωφόρο, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-3, ενώ η προϊστορία την τελευταία πενταετία είναι υπέρ του. Συγκεκριμένα ο Δικέφαλος μετράει 3 νίκες (4-0, 2-0, 2-1), ενώ ο Παναθηναϊκός έχει μια νίκη τη σεζόν 16/17 με σκορ 2-3. Τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια έληξαν ισοπαλία (0-0 πέρυσι στα πλέι οφ, και πρόπερσι επίσης 0-0 και 2-2).

 

ΠΑΟΚ – Παναθηναικος Στοιχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΟΚ – Παναθηναικος

ΠΑΟΚ – Παναθηναικος Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/6_2_2022_19_30_paok_panathinaikos/47-1-0-25278

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News