ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός Live Streaming

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός Live Streaming

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming

Δείτε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική της Basket League.

  • 16/12/2018 – 17:00
  • Πυλαία
  • ΕΡΤ2

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη (17:00, ΕΡΤ2), στο ματς που ξεχωρίζει από το σημερινό «μενού» της 9ης αγωνιστικής της Basket League.

Μετά την δύσκολη νίκη επί της Νταρουσάφακα, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επιστρέφει σε ρυθμούς Basket League.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (17:00, ΕΡΤ2) και στοχεύει στην όγδοη νίκη της στο πρωτάθλημα και φυσικά στην διατήρηση του αήττητου στο πρωτάθλημα.

Ο Καταλανός τεχνικός δεν υπολογίζει στον Ιωάννη Παπαπέτρου, που παραμένει σταθερά εκτός, ενώ ο Ματ Λοτζέσκι ταξίδεψε μαζί με την «πράσινη» αποστολή.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον Μιλένκο Τέπιτς.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming:

Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου την Κυριακή (16/12, 5μ.μ.) στο κλειστό της Πυλαίας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της basket league κει με αυτή την αφορμή ακολουθεί το άκρως ενδιαφέρον θέμα που ετοίμασε ο ΕΣΑΚΕ αναφορικά με την επικείμενη αναμέρηση της Θεσσαλονίκης:

“Από νίκες τόσο στην Betshop Basket League όσο και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους προέρχονται ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ που θα αναμετρηθούν αύριο (16/12, 17:00) στη Θεσσαλονίκη στο παιχνίδι με το οποίο θα πέσει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε στο Λαύριο για το Πρωτάθλημα κι εντός έδρας τη Βενέτσια για το BCL, ενώ ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ διατήρησε το αήττητο του στο Πρωτάθλημα επικρατώντας του Περιστερίου Βίκος Cola και επέστρεψε στις επιτυχίες στην Ευρωλίγκα με τη νίκη επί της Νταρουσάφακα.

Αυτό θα είναι το 87ο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο πλαίσιο του επαγγελματικού Πρωταθλήματος (από το 1992-93) και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει πια μεγάλη διαφορά με 68 νίκες έναντι 18 του αντιπάλου τους.

Οι “πράσινοι” έχουν τον πρώτο λόγο και στα παιχνίδια της Θεσσαλονίκης εκεί όπου σημείωσε 26 νίκες έναντι 14 του ΠΑΟΚ.

Το εκτός έδρας σερί τους μάλιστα έχει φτάσει στο 5-0 από τις 4 Ιανουαρίου 2015 όταν ο ΠΑΟΚ είχε επιβληθεί του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με 71-54 (Κάρτερ 18, Μαργαρίτης 16π, 11ρ – Γκιστ 18π, 7ρ, Γιάνκοβιτς 9).

Το συνολικό σερί της αθηναϊκής ομάδας έκτοτε, έφτασε στο 13-0 κάνοντας το 6/6 στα πλέι οφ.

Από το 2000 όταν και ο Δικέφαλος του Βορρά μετακόμισε από το “Παλέ” στο PAOK Sports Arena, το σκορ είναι 4-20.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 17:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το ΕΡΤ 2

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα και τα παρακάτω links!

 

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

https://www.youtube.com/watch?v=AOVVjaLbGEk

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News