ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός Live Streaming

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός Live Streaming

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός Live Streaming

  • 29/05/2018 – 18:30
  • PAOK Arena
  • ΕΡΤ 1 HD

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του τρίτου αγώνα της ημιτελικής φάσης των Playoffs της Stoiximan.gr Basket League…

Οι «πράσινοι» έχουν ένα και μοναδικό στόχο, να τελειώσουν από σήμερα τη σειρά και να προκριθούν στον τελικό. Εκεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αντιμετωπίσουν τον ΟΣΦΠ με στόχο ένα ακόμη πρωτάθλημα! 

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει γεμάτο το οπλοστάσιό του, ενώ θα έχει και τον Νικ Καλάθη στην αποστολή. Ο 29χρονος γκαρντ υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις έπειτα από το τροχαίο που είχε, μίλησε με το τεχνικό τιμ των «πρασίνων» και θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή της ομάδας για την συμπρωτεύουσα.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Καρακατσούνης, Σώμος και Μαγκλογιάννης.

Το blog του Ντίνου Μήτογλου:

Στα δύο πρώτα ματς της σειράς με τον ΠΑΟΚ στην Αθήνα η ομάδα έκανε το καθήκον της κατακτώντας ισάριθμες νίκες. Στην ουσία έχουμε κάνει τα δύο πρώτα βήματα για την πρόκριση στους τελικούς και μας απομένει ακόμη ένα.

Η σειρά μεταφέρεται τώρα στην έδρα του ΠΑΟΚ εκεί όπου το έργο μας αναμένεται να είναι ακόμη πιο δύσκολο. Ο αντίπαλός μας διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο που αγωνίζεται με πλάνο και στην Πυλαία είναι πιο ισχυρός. Το γήπεδο αναμένεται να έχει πολύ κόσμο γεγονός που θα τους δώσει μεγαλύτερη ώθηση.

Προφανώς και στόχος μας είναι να πάρουμε τη νίκη και μαζί την πρόκριση από αύριο, ωστόσο γνωρίζουμε πως για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 18:30, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την EΡΤ 1 HD.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα και τα παρακάτω links!

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

http://webtv.ert.gr/ert1-live/

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News