ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός Live Streaming 3/11/2019

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός Live Streaming

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός θέλει να ορθώσει ανάστημα στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ και επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα να ξαναμπεί στο κόλπο για την εξάδα.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming: Ενα θετικό αποτέλεσμα που θα επαναφέρει την ομάδα στον σωστό δρόμο θέλει ο Παναθηναϊκός απόψε στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ (20:00, PAOK TVr).

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Οι «πράσινοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν τις απώλειες που είχαν χθες Ξάνθη και Άρης, αλλά και όσες θα έχουν απόψε οι άλλοι ανταγωνιστές για την εξάδα των playoffs. Ίσως πάνω από όλα όμως θέλουν να δώσουν απαντήσεις σε όσους τους θεωρούν ξεγραμμένους και πολύ μακριά αγωνιστικά από τις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα.

Έξτρα κίνητρο συνιστά και το γεγονός ότι την τελευταία διετία ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει τέσσερις φορές το «τριφύλλι» με γκολ 11-0, ενώ συνολικά με γηπεδούχους τους Θεσσαλονικείς οι νίκες υπέρ τους είναι 34 έναντι 20 των «πράσινων» και 13 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Ο Γιώργος Δώνης φαίνεται πως δεν θα παρεκκλίνει από το 4-2-3-1, παρότι υπήρχαν σκέψεις και για διάταξη με τρίτο στόπερ. Όλα δείχνουν πως ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, οι Γιόχανσον και Ινσούα θα καλύπτουν τα δύο άκρα στην άμυνα, ενώ οι Σένκεφελντ και Πούγγουρας θα είναι τα στόπερ.

Κουρμπέλης και Δώνης θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης θα είναι οι ακραίοι, ενώ ο Ζαχίντ θα κινείται πίσω από τον Μακέντα.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 22 παίκτες, στους οποίους δεν βρίσκονται για λόγους τακτικής οι Φάουστο και Βέργος, καθώς και ο τραυματίας Μπεκ.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός με Novi Specials

Παναθηναϊκός: Θα… ψαχτεί τον Γενάρη ο Βέργος

Για μία ακόμη φορά ο 24χρονος επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Βέργος εμφανώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Δώνη για την επίθεση, παρότι με την παρουσία του στην προετοιμασία έδειχνε να αλλάζει τα δεδομένα.

Είναι προφανές όμως πως οι Μακέντα, Καμπετσής και Περέα αποτελούν τις βασικές επιλογές του προπονητή των “πρασίνων”, ενώ στην ανάγκη θα προτιμηθεί ο Κολοβός για τη γραμμή κρούσης.

Πως θα δείτε live το παιχνίδι:

Για ν’ αποκτήσετε πρόσβαση στο live stream πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε λογαριασμό στο PAOK TV και να επιλέξετε είτε την επιλογή Pay Per View για ένα μεμονομένο event είτε να αγοράσετε κάποια από τα πακέτα συνδρομών. Εδώ το λινκ… https://tv.paokfc.gr/subscriptions

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News