ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Το κανάλι που δείχνει το ματς - Η ώρα μετάδοσης

Οι δηλώσεις του Ουάιλι μετά το ματς

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός και θέλει μόνο τη νίκη. Η τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Το τριφύλλι θέλει μόνο τη νίκη μετά το… σοκ που υπέστη στο ΟΑΚΑ από την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Νίκος Παππάς δεν βρίσκεται στην αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει ΠΑΟΚ (19/10, 17:30), αφού τραυματίστηκε στην γάμπα.

Ο διεθνής γκαρντ έμεινε εκτός αποστολής των «πράσινων» για το παιχνίδι της Basket League με τον ΠΑΟΚ (19/19, 17:30), αφού υπέστη θλάση μαρκού καμπτήρα μεγάλου δακτύλου στο δεξί του πόδι.

Ο Παππάς ξεκίνησε ήδη θεραπευτική αγωγή και η κατάστασή του θα επανεξετάζεται καθημερινά, ενώ εκτός βρίσκεται φυσικά και ο Μπεν Μπέντιλ, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Μήτογλου: Είμαστε ιδιαίτερα στεναχωρημένοι που χάσαμε δεύτερο σερί παιχνίδι στον πόντο.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο φαινόταν πως είχαμε τον έλεγχο ωστόσο η Αρμάνι πήρε τη νίκη γιατί έβαλε τα σουτ και πήρε τα ριμπάουντ.

Εμείς, από την πλευρά μας, ήμασταν πολλοί άστοχοι και κάναμε κάποια σημαντικά λάθη που μας στοίχισαν ακριβά. Προσπαθήσαμε σκληρά αλλά δεν τα καταφέραμε.

Τώρα πρέπει να προχωρήσουμε, να δούμε τα λάθη μας και να αντιστρέψουμε αυτό το κακό συναίσθημα.

Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Διαθέτουν ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες. Θα έχουν δίπλα τους τον κόσμο και θα παλέψουν για να αποδείξουν πράγματα. Γι’ αυτό και εμείς οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή μέχρι το τέλος.

Σχίζας: Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Έχουμε πλήρη εικόνα του αντιπάλου, καθώς τους έχουμε δει σε πολλά παιχνίδια μέσα στη σεζόν, με τελευταίο το χθεσινό με την Αρμάνι για την Euroleague. Είχαμε και εμείς παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα, οπότε ο χρόνος προετοιμασίας μας ήταν περιορισμένος σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά θεωρώ ότι θα παρουσιάσουμε πολύ καλή εικόνα και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε ό,τι έχουμε.

Το παιχνίδι, το οποίο θα ξεκινήσει στις 17.30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ERT SPORTS.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News