ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Παναθηναϊκός - Αναγέννηση Καρδίτσας 4-0 (Highlights/vid)

Ενα μεγάλο αποτέλεσμα αναζητά στην Τούμπα το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ (19:30), στο παιχνίδι που ξεχωρίζει από την 22η αγωνιστική της Super League. Το σύνολο του Γιοβάνοβιτς έφυγε με άδεια χέρια από την Κρήτη την Τετάρτη (3-2 από ΟΦΗ), αλλά και πολλά δικαιολογημένα παράπονα για την διαιτησία. Οι «πράσινοι» μακριά από την έδρα τους φέτος δυσκολεύονται αρκετά, διόλου τυχαίο ότι έχουν πανηγυρίσει μόλις δύο διπλά σε επίπεδο Super League (2-1-6).

Ο «δικέφαλος του βορρά» πέρασε δια πυρός και σιδήρου μεσοβδόμαδα από την Ριζούπολη (2-0), διευρύνοντας το αήττητο σερί του. Το τελευταίο, έχει φτάσει πλέον στους 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις (9-2-0), με αποτέλεσμα να είναι μόνος  δεύτερος.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός με την σέντρα προγραμματισμένη για τις 19:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το NovasportsPrimeHD.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που ήταν πολύ πιο καλός στο γήπεδο, μπορούσε να ελέγξει το παιχνίδι. Κόντρα στη ροή του αγώνα καταφέραμε από κάποιες αντεπιθέσεις να έχουμε το σκορ υπέρ μας. Στο δεύτερο μέρος ελέγξαμε καλύτερα το ματς, είχαμε ευκαιρίες για να αυξήσουμε το προβάδισμά μας, αλλά μετά ήρθε η αποβολή και ήταν λογικό να υποχωρήσουμε», το σχόλιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News