ΠΑΟΚ - Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 18/1

ΠΑΣ Γιάννενα - Παναθηναϊκός 0-1: Τα highlights από το διπλό του Παναθηναϊκού

ΠΑΟΚ – Παναθηναικος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη των προημιτελικών του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας

Το μεγάλο ντέρμπι του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό δεσπόζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Πλέον, το εκτός έδρας γκολ δεν ισχύει στη διοργάνωση και με δεδομένο ότι ακολουθεί ρεβάνς την επόμενη βδομάδα στην «Απόστολος Νικολαΐδης», περιμένουμε… προσεχτικό παιχνίδι στην κατάμεστη Τούμπα.

Ο Σλοβένος διαιτητής Σλάβκο Βίντσιτς επιλέχθηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι. Πρόκειται για διαιτητή που ανήκει στο κορυφαίο επίπεδο και δεν πρόκειται να χαρίσει… κάστανα σε καμία από τις δύο πλευρές. Υπενθυμίζουμε ότι η μοναδική φετινή μονομαχία που έγινε στον Τούμπα είχε πέναλτι, ενώ και στον τελικό Κυπέλλου ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Η ιστορία δεν αποκλείεται να επαναληφθεί.

Στο «τριφύλλι» ο τρόπος που ήρθε η νίκη απέναντι στον ΠΑΣ στα Γιάννινα εκτόξευσε την αυτοπεποίθηση όλων στα ύψη. Οι «πράσινοι» μπορεί να έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να καθαρίσουν νωρίς το παιχνίδι. Όμως το σημαντικότερο ήταν ότι κυριάρχησαν πάνω στο χορτάρι έβγαλαν μαχητικότητα και δεν παράτησαν το παιχνίδι.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 20:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το CosmoteSport 1HD.

ΠΑΟΚ – Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο τελευταίο παιχνίδι είδε τους παίκτες του να «σκοντάφτουν» με τον ΟΦΗ στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ κόλλησε στο 0-0 με τους Κρητικούς κι έχασε σημαντικό έδαφος στη «μάχη» του πρωταθλήματος. Το σύνολο του Ρουμάνου τεχνικού πλέον απέχει 9 βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας. Ο Λουτσέσκου ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν το ματς με τον ΟΦΗ και ουσιαστικά άφησε να εννοηθεί ότι περιμένει απαντήσεις κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Ρουμάνος προπονητής απέναντι στο «τριφύλλι» θα έχει στη διάθεσή του και τον Βραζιλιάνο Τάισον. Ο τελευταίος αποκτήθηκε για να προσφέρει λύσεις μεσοεπιθετικά, ωστόσο η κατάστασή του αποτελεί ερωτηματικό. Διαβάστε τι ανέφερε μετά το τελευταίο ματς ο Λουτσέσκου.

«Με τον ΟΦΗ οι παίκτες έκαναν τεράστια προσπάθεια, όμως μας έλειψε το καθαρό μυαλό. Νομίζω ότι δικαιούμασταν να κερδίσουμε βάση την εικόνα του παιχνιδιού. Πλέον, έρχεται ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Κάθε ματς είναι διαφορετικό από το προηγούμενο και δεν ανησυχώ για την πίεση.

Δεν έχουμε δείξει ότι διαλέγουμε παιχνίδια, πηγαίνουμε ξεχωριστά στο καθένα, υπάρχει δρόμος μπροστά, υπάρχουν ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Καλύψαμε διαφορά 14 βαθμών που έφτασε στο -7. Ο Ολυμπιακός έχασε πόντους στα Γιάννενα, η ΑΕΚ το ίδιο, ο ΟΦΗ έκανε Χ με τον Παναθηναϊκό παίζοντας για 85′ με παίκτη λιγότερο. Ο Ιωνικός έκανε Χ με τον Παναθηναϊκό.

Έρχονται παιχνίδια ανάμεσα στις ομάδες και θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον κομμάτι. Είναι πολύ ανοιχτά τα πράγματα, δεν διαλέγουμε διοργάνωση. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη και το προβάδισμα πρόκρισης».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News