ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Εκπληξη... ενδεκάδας και στην Τούμπα

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννενα 3-0 (Highlights/vid)

Άλλη μια αγωνιστική που ο Ιβάν άφησε απείραχτο το αμυντικό δίδυμο Πούγγουρα-Σάρλια σε σημείο να αναρωτιέσαι αν θα τολμήσει με αυτούς τους δύο ΚΑΙ στην Τούμπα.

Μαγκιά του κόουτς που έχει παγκίτες τους ακριβοπληρωμένους Μάγκνουσον, Σένκεφελντ όμως λέει πολλά στην ομάδα η κίνηση αυτή, να αγωνίζονται δηλαδή οι αναπληρωματικοί μπακ.

Τύπου ο προπονητής δεν χαμπαριάζει από συμβόλαια και άτυπες ιεραρχίες, άμα πας καλά και τον βγάζεις ασπροπρόσωπο θα παίζεις διαρκώς. Σπουδαίο ότι το κλαμπ έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα κι αυτό από γκάφα του Πέρεθ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Εξαιρετικό νέο ότι πάει στην Θεσσαλονίκη -μετά την διακοπή -πρωτοπόρος, με διαφορά από τους παραδοσιακούς αντιπάλους.

Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ομάδα που έχει ξεχάσει πως είναι να κάνει πρωταθλητισμό, σύνολο που δεν έχει παίξει ποτέ πλήρες από την εκκίνηση της σεζόν, αλλά έχει κάνει 5 νίκες σε ισάριθμα ματς κι είναι για πρώτη φορά μετά από μία δεκαετία στο +7 από τον αιώνιο!

Μία ομάδα που παίζει σερί με Πούγγουρα και Σάρλια βασικούς στόπερ διότι ο προπονητής έχει εμπιστοσύνη σε όλους τους υφισταμένους του, μπορεί να διαχειρίζεται ιδανικά τους πάντες κι αυτό βγαίνει στο χόρτο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News