ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 1-2: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 1-2: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Τούμπας.

Ανατροπή με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο , ανατροπή με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αυτή είναι η μαχητική ψυχή του Παναθηναϊκού που χαρίζει στους φιλάθλους του το δικαίωμα να ισχυρίζονται πως μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Ο Γιοβάνοβιτς «έφτιαξε» έναν Αϊτόρ συνώνυμο του γκολ και της ασίστ, διατήρησε την ομάδα σε φόρμα παρά τη διακοπή και τις εθνικές και την κράτησε όρθια στο χορτάρι, παρά το γεγονός πως απουσιάζει ολόκληρη η δεξιά πλευρά (Κώτσιρας – Παλάσιος).

Αλμπέρτο Μπρινιόλι (8/10): Σταθερός ο Ιταλός στην Τούμπα που δε χαμπαριάζει από ατμόσφαιρες. Στο γκολ του Ολιβέιρα οι πιθανότητες ήταν εξ αρχής, υπέρ του επιτιθέμενου να σκοράρει και δύσκολα θα μπορούσε να βγάλει το τελείωμα του Πορτογάλου.

Μπαρτ Σένκεφελντ (5/10): Θα μπορούσε να αποβεί μοιραίος ο Σένκεφελντ. Δεν έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με τα πράσινα, από κείνον περνάει η μπάλα για το 1-0 του ΠΑΟΚ (με λίγη ατυχία). Οι παρεμβάσεις του δεν ήταν τόσο σταθερές, αλλά είναι ζήτημα χρόνου να ξαναβρεί τον καλό εαυτό του.

Χόρντουρ Μάγκνουσον (7/10): Δυναμική εμφάνιση από τον Ισλανδό. Παρά το γεγονός πως είχε να παίξει από την 1η αγωνιστική, όταν και αντικαταστάθηκε στο 30λεπτο, εμφανίστηκε εντός κλίματος και συνέβαλε στη νίκη του Παναθηναϊκού.

Χουάνκαρ (6,5/10): Καλή εμφάνιση από τον Ισπανό μπακ. Είχε ανεβάσματα κυρίως στο β’ ημίχρονο, όταν και το Τριφύλλι βελτιώθηκε αισθητά στο γήπεδο και θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά με κάποιες σέντρες.

Φακούντο Σάντσες (6/10): Πιστός στρατιώτης ο Αργεντινός, δεν περίμενε κανείς να δώσει κάποια στοιχεία που μπορεί να προσφέρει ο Κώτσιρας, αλλά πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις. Έκανε μερικά λάθη, τα οποία δεν επηρέασαν, όμως, τη ροή του αγώνα.

Ρούμπεν Πέρεθ (9/10): Ασίστ όνειρο στον Αϊτόρ για το 1-1, μακράν ο καλύτερος παίκτης στη μεσαία γραμμή και από τις δύο ομάδες. Τεράστια εμφάνιση.

Δημήτρης Κουρμπέλης (7/10): Ο κάπτεν του Παναθηναϊκού κατέβαλε μια μεγάλη προσπάθεια μετά από δύο γεμάτα ματς με την Εθνική Ελλάδος και έφερε εις πέρας την αποστολή.

Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν (7/10): Πολύ τρέξιμο και ατελείωτη προσπάθεια στα χαφ. Ο Σλοβένος έπαιξε σαν να μην υπάρχει αύριο και τα έβαλε με όλους στο χορτάρι.

Μπερνάρ Ντουάρτε (6/10): Δεν έδωσε το «κάτι παραπάνω» ο Βραζιλιάνος, αλλά έδειξε σε ορισμένες περιπτώσεις την ποιότητά του. Χρησιμοποιήθηκε σε αρκετές θέσεις και ίσως, αυτό να επηρέασε ως ένα βαθμό να μη βρει άμεσα ρυθμό. Η σημερινή εμφάνισή του θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί πλήρως.

Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα (10/10): Δεν θα υπάρχει μπάλα να δώσει τους αγώνες του ο Παναθηναϊκός, γιατί θα τις πάρει όλες σπίτι του ο Ισπανός. Υπόκλιση στον Ισπανό, ένα γκολ με την ΑΕΚ, δύο με τον ΠΑΟΚ, τρία με τον ΠΑΣ. Απλά… δεν τον σταματάς!

Άντραζ Σπόραρ (8/10): Εξαιρετική εμφάνιση από τον Σλοβένο φορ που πέρα από το πέναλτι, έχει μεγάλη συνεισφορά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού.

Ιωαννίδης – Γκάνεα – Σάρλια (-): Δεν μπορούν να κριθούν.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News