ΠΑΟΚ – Μιντιλαντ Live Streaming | PAOK - Midtjylland

ΠΑΟΚ – Μιντιλαντ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΜIντιλαντ Live Streaming: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα (22:00) τη Μίντιλαντ στο πλαίσιο της νοκ άουτ φάσης του UEFA Europa Conference League. Μοναδικός στόχος να ανατρέψει το εις βάρος του (1-0) και να πάρει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

PAOK – Midtjylland Live Streaming

Το έργο των ποδοσφαιριστών του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είναι καθόλου εύκολο. Όμως οι Θεσσαλονικείς με τη βοήθεια και των φιλάθλων τους (επιτρέπονται μέχρι 14.000 φίλαθλοι) και λόγω της ποιότητας που διαθέτουν στο ρόστερ τους είναι ικανοί να φέρουν να πάνω-κάτω. Ο Δικέφαλος του Βορρά στο πρώτο ματς κόντρα στη Μίντιλαντ θα μπορούσε να αποφύγει την ήττα και ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος πίεσε για να ισοφαρίσει.

Ωστόσο, στην τελική προσπάθεια υπήρξε αστοχία και φλυαρία. Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή έδωσε ένα ακόμα απαιτητικό παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κι έμεινε στο 0-0. Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές Λουτσέσκου έχασαν έδαφος στο ελληνικό πρωτάθλημα και πλέον βρίσκονται στο -11 από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Ολυμπιακό.

Με δεδομένο ότι πλέον ο ΠΑΟΚ βλέπει τις ελπίδες του για το πρωτάθλημα να μειώνονται αισθητά αποτελεί κοινό μυστικό ότι όλοι ψάχνουν εξιλέωση μέσω της Ευρώπης.  «Το ματς στη Δανία ήταν ισορροπημένο παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μια ποιοτική ομάδα με την μπάλα, με καλή φυσική κατάσταση και οργανωμένη. Όμως θεωρώ ότι δείξαμε περισσότερο σεβασμό απ’ ότι έπρεπε. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και λόγω της παρουσίας του κόσμου μας στην Τούμπα. Η Μίντιλαντ θα έχει δύσκολη αποστολή», τόνισε ο Λουτσέσκου. Super League Live Streaming

PAOK – Μιντιλαντ Live Streaming

Η Μίντιλαντ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ επέστρεψε στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις μετά την καθιερωμένη διακοπή του πρωταθλήματός της. Μέσα στο γήπεδο είχε εξαιρετική τακτική και κατάφερε να βρει δίχτυα με το γκολ του Ζοέλ Άντερσον, το οποίος προήρθε από ωραίο συνδυασμό στο φινάλε του πρώτου μέρους.

«Παρότι αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες, κάναμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στη ρεβάνς. Διότι ο ΠΑΟΚ είναι πανίσχυρος μέσα στην έδρα του. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και μόνο αν πραγματοποιήσουμε ανάλογη εμφάνιση θα πάρουμε την πρόκριση», υποστήριξε ο προπονητής της Μίντιλαντ, Μπο Χένρικσεν.

Οι Δανοί, μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, έπαιξαν επίσης ένα απαιτητικό ματς στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Φιλοξένησαν την Ααλμποργκ και ηττήθηκαν 0-2 παρουσιάζοντας έλλειψη φρεσκάδας και ενέργειας στην επίθεση.live streaming σουπερ λιγκα

ΠΑΟΚ – Μιντιλαντ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΟΚ – Μιντιλαντ

ΠΑΟΚ – Μιντιλαντ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/24_2_2022_22_00_paok_midtjylland/47-1-0-25524

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News