ΠΑΟΚ – Λινκολν Live Streaming | PAOK - Lincoln

ΠΑΟΚ – Λινκολν Live Streaming

ΠΑΟΚ – Λινκολν Live Streaming

ΠΑΟΚ – Λινκολν Live Streaming:

Βάλσαμο στις πληγές του φιλοδοξεί να βάλει ο ΠΑΟΚ πανηγυρίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League.

PAOK – Lincoln Live Streaming

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παίζει τα ρέστα του στην Τούμπα (22:00), με αντίπαλο την άσημη και αδιάφορη Λίνκολν στην τελευταία αγωνιστική του 6ου ομίλου. Οι Θεσσαλονικείς (8β.), με δεδομένο ότι στην τωρινή ισοβαθμία μειονεκτούν της Σλόβαν Μπρατισλάβας (8β.), θέλουν νίκη με πολλά γκολ ώστε να πάρουν το πάνω χέρι έναντι των Σλοβάκων.

Παράλληλα, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου επιθυμούν, μετά τις 3 σερί ήττες στο ελληνικό πρωτάθλημα, να βάλουν τέλος στον αγωνιστικό κατήφορο. Πανηγυρίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League που αναμφισβήτητα θα απομακρύνει την «γκρίνια».

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ καλείται να βρει λύσεις. Όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος, υπάρχει κούραση, μεγάλα προβλήματα στον τρόπο που λειτουργεί η άμυνα, αλλά και ψυχολογικά οι παίκτες τους βρίσκονται στο ναδίρ.

Με δεδομένες τις απουσίες των Μιχαηλίδη (τιμωρημένος), Ίνγκασον (εκτός λίστας) και αμφίβολους τους Κρέσπο, Βιεϊρίνια ο Λουτσέσκου θα κάνει αλλαγές. Στο κέντρο της άμυνας τους Βαρέλα-Μιχάι, ενώ αναμένεται να δώσει εντολή για φουλ επίθεση. Conference League Live Streaming

ΠΑΟΚ – Λινκολν Live Streaming

«Όλο αυτό το διάστημα των δύο εβδομάδων, είναι το πιο δύσκολο για μένα από την στιγμή που βρίσκομαι στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε την πνευματική ετοιμότητα και τη δυναμική για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε λάθος κάνουμε. Αναλαμβάνω την ευθύνη για το πνευματικό κομμάτι. Ίσως έβαλα υψηλές απαιτήσεις στην ομάδα και δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε. Χρειαζόμαστε δουλειά, βελτίωση και πλέον πρέπει να βάλουμε άλλους στόχους», υποστήριξε ο Λουτσέσκου.

Μετά την κυριακάτικη ήττα από τον Ιωνικό (3-2) που έφερε τον ΠΑΟΚ στο -13 από την κορυφή της βαθμολογίας της Super League. Μάλιστα έπεσε από την τρίτη θέση  έπειτα και την νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στη Λαμία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» στα τελευταία τρία ευρωπαϊκά ματς στην Τούμπα είναι χωρίς νίκη. Η Λίνκλον από το Γιβραλτάρ στα 5 παιχνίδια του ομίλου μετράει ισάριθμες ήττες και έχει γίνει σάκος του μποξ. Live Streaming κονφερενς λιγκ

ΠΑΟΚ – Λινκολν Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΟΚ – Λινκολν

ΠΑΟΚ – Λινκολν Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News