ΠΑΟΚ - Λεβαδειακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (30/1)

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακος Live Streaming

ΠΑΟΚ – Λεβαδειακος Live Streaming | PAOK – Levadiakos Live Streaming: Με την ψυχολογία στα ύψη από την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην έδρα του για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό (18:00), στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είχαν την καλύτερη δυνατή έκβαση, γεγονός που σκόρπισε ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις του «δικεφάλου του Βορρά». Από τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, ο ΠΑΟΚ πήρε τελικά την πρόκριση στα ημιτελικά. Αρχικά νίκησε εντός έδρας τον Παναθηναϊκό με 2-0 και στη συνέχεια, στο δεύτερο παιχνίδι στην Αθήνα, απέσπασε ισοπαλία με 1-1.

Στο ενδιάμεσο, μεσολάβησε το ματς για το πρωτάθλημα, όπου ο ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακός και παράλληλα καταιγιστικός. Πέρασε από το «Απόστολος Νικολαΐδης» με 3-0, μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή στους έξι βαθμούς. Μπαίνοντας με αυτό τον τρόπο εκ νέου στην εξίσωση του τίτλου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος κάτι μάλιστα που φάνηκε και στις δηλώσεις του, μετά την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Τα παιχνίδια ήταν τελείως διαφορετικά, επειδή τα δύο που κερδίσαμε δημιούργησαν δίψα για εκδίκηση και για πρόκριση στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα μας έπαιξε με εκπληκτική νοοτροπία και πάλεψε ύστερα από τις δύο νίκες. Κάτι που δεν είναι εύκολο να είμαστε ξανά εδώ έπειτα από τρεις μέρες και να έχουμε αυτήν τη συγκέντρωση. Την αντίδραση και την αποφασιστικότητα για πρόκριση».Super League Ελλάδας Live Streaming

Παλεύει για να… στρίψει ο Λεβαδειακός

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Λεβαδειακός θέλει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Αλλά από την άλλη αναγνωρίζει ότι έχει μπροστά του ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της σεζόν. Η αποστολή στην Τούμπα δε θα είναι καθόλου εύκολη, ειδικά απέναντί σε ένα αντίπαλο που βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, όπως είναι ο ΠΑΟΚ το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Πάντως, η ομάδα του Γιάσμνικο Βέλιτς έχει δύο συνεχόμενες ισοπαλία με Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας και Λαμία εντός. Μάλιστα, διατηρώντας το μηδέν στην άμυνα. Ειδικά στο παιχνίδι με τη Λαμία, ήταν αρκετά βελτιωμένη και βάσει ευκαιριών θα μπορούσε να είχε πάρει τους τρεις βαθμούς. Να σημειωθεί ότι ο Λεβαδειακός έχει κάκιστη προϊστορία στη Θεσσαλονίκη. Σε 19 ματς πρωταθλήματος έχει μόλις 16 ήττες, 1 ισοπαλία και μόλις μία νίκη με 3-2 τη σεζόν 1990-91. ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ – Λεβαδειακος Live Streaming: Τι ειπώθηκε μετά την πρόκριση

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Ίνγκι Ίνγκασον, ανέλυσε τα τρία παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, στάθηκε στην πρόκριση και έδωσε σύνθημα νίκης ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί στο πρωτάθλημα με τον Λεβαδειακό. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Ποιο παιχνίδι από τα τρία σερί τον δυσκόλεψε περισσότερο: «Το σημερινό. Στο πρώτο κερδίσαμε με 2-0 στην έδρα μας άνετα και θα μπορούσαμε να βρούμε κι άλλα γκολ. Είχαμε δύο εκτός έδρας παιχνίδια, με ταξίδια. Πιέσαμε τον εαυτό μας. Τα καταφέραμε πήραμε την πρόκριση και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο».

Για τη συνέχεια, είπε: «Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, δεν κοιτάμε πιο μακριά ή το μέλλον. Έχουμε παιχνίδι με τον Λεβαδειακό τη Δευτέρα. Είναι δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να τα δώσουμε όλα να είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε γιατί και ο Λεβαδειακός είναι μία ομάδα που μάζεται για την παραμονή του στη κατηγορία και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος».

Για την πρόκριση του ΠΑΟΚ, την εκτέλεση πέναλτι και τη συνέχεια στους δύο θεσμούς μίλησε ο σκόρερ και MVP του ΠΑΟΚ, Νέλσον Ολιβέιρα. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Την απόδοσή του: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Το περιμέναμε. Ο προπονητής μας μας είχε προετοιμάσει για έναν πόλεμο, μία μάχη. Όλα πήγαν καλά και κερδίσαμε την πρόκριση, κάτι που αξίζαμε».

Το πέναλτι και την εκτέλεσή του: «Ήμουν αποφασισμένος, είδα το ρολόι, ήμασταν στο 77ο λεπτό και ήταν μία κρίσιμη στιγμή. Ήμουν σίγουρος πως θα σκοράρω. Επέλεξα μία γωνία, χτύπησα δυνατά και κοντά στο δοκάρι και το έβαλα».

Πρόσθεσε: «Έχουμε περιθώριο μέχρι το τέλος της σεζόν να συνεχίσουμε χωρίς ήττα. Να κάνουμε τη δουλειά μας. Ελπίζουμε και θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν θα ηττηθούμε ξανά».PAOK Live Streaming

Κυριάκος: «Κάναμε την πίεση, καύσιμο!»

Λίγη ώρα μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, ο εκ των αντιπροέδρων της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος έστειλε ξεχωριστό μήνυμα. Ο Κυριάκος Κυριάκος στο μήνυμά του σημειώνει ότι η πίεση έγινε καύσιμο για τον οργανισμό του Δικεφάλου, τονίζοντας ότι τίποτα δεν έχουν καταφέρει τίποτα ακόμη, αφού η ομάδα χτίζεται και είναι ακόμη στην αρχή. Διαβάστε το μήνυμά του.

«Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμη. Το μόνο που καταφέραμε είναι να χρησιμοποιήσουμε την πίεση ως καύσιμο. Να κάνουμε περισσότερους να αγαπήσουν την ομάδα που χτίζεται.

Να κάνουμε εκείνους που υπομένουν και στηρίζουν και στις δύσκολες στιγμές περήφανους. Ελπίζω σύντομα να τους δώσουμε και κάτι χειροπιαστό. Είμαστε ακόμη στην αρχή και θα χρειαστούμε την μεγαλύτερη δυνατή υποστήριξη. Με τα μυαλά στο κεφάλι και τα πόδια στη γη!».

ΠΑΟΚ – Λεβαδειακος Live Streaming: Περήφανος ο Λουτσέσκου

Ραζβάν Λουτσέσκου αποθέωσε τους παίκτες του για τη νοοτροπία τους, χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ομάδα του προπονητή του, ωστόσο, έκανε ειδική μνεία στη διαιτησία. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε.

«Απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν μπορούμε να μιλήσουμε για μια εύκολη πρόκριση, ειδικά σε μια σειρά αγώνων, τριών συνεχόμενων που το πρώτο ήταν στην έδρα μας και δύο σερί εκτός. Ήταν ακόμη πιο δύσκολο για μας μετά τη μεγάλη νίκη που κάναμε στο πρωτάθλημα στο ίδιο γήπεδο ενώ είχε προηγηθεί και μια νίκη με 2-0 για το Κύπελλο. Ο Παναθηναϊκός ήθελε να αντιδράσει, έβγαλε μαχητικότητα.

Από την άλλη για εμάς ήταν ένα ρίσκο να χάσουμε την ένταση που θέλαμε να έχουμε επειδή προερχόμασταν από δυο σημαντικές νίκες. Αν με ρωτάτε ήμουν πολύ ανήσυχος πριν από το παιχνίδι. Μέσα στο παιχνίδι με τη συμπεριφορά μας, είδα την ομάδα συγκεντρωμένη, αφοσιωμένη και ειδικά μετά το γκολ που δεχθήκαμε, καταφέραμε να ελέγξουμε τον ενθουσιασμό του Παναθηναϊκού.

Ήταν πιο δύσκολο για εμάς γιατί ο Παναθηναϊκός πέραν της στήριξης του κόσμου, είχε και τα σφυρίγματα του διαιτητή. Ο ρέφερι έδωσε το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να μας κλωτσήσει ξανά και ξανά αλλά εμείς δείξαμε ισχυρή νοοτροπία στο γήπεδο μέχρι το τέλος του αγώνα αλλά πρέπει να επισημάνω ότι ο Κουρμπέλης έπρεπε να αποβληθεί.

Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί δεν αποβλήθηκε αλλά είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών μου στο γήπεδο. Ό,τι κι αν έγινε σε αυτά τα τρία παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, θέλω να πω ότι είναι μια ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες, με ένταση στο παιχνίδι της και δεν είναι μια ομάδα που μπορείς να τους αντιμετωπίσεις εύκολα. Είναι μια ομάδα που κουβαλά σκληρή δουλειά και αυτό είναι έργο του προπονητή».

ΠΑΟΚ – Λεβαδειακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News