ΠΑΟΚ - Λεφσκι Σοφιας Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (28/7)

ΠΑΟΚ - Λεφσκι Σοφιας Live Streaming

ΠΑΟΚ – Λεφσκι Σοφιας Live Streaming | PAOK – Levski Sofia Live Streaming: Να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 στη Βουλγαρία θέλει ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται στην Τούμπα τη Λέφσκι Σόφιας (20:30). Στον επαναληπτικό για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Το έργο του «δικέφαλου του Βορρά» μόνο εύκολο δεν είναι και για να τα καταφέρει θα πρέπει να αλλάξει την εικόνα του σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Όπου εμφανίστηκε στο χορτάρι χωρίς πάθος και χημεία. Σχετικά με το πρώτο πρόβλημα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ποντάρει στις επιστροφές βασικών παικτών και συγκεκριμένα στους Λύρατζη, Κούρτιτς και Μπίσεσβαρ που αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Χρόνο θα πάρει και ο Βεϊρίνια.

Όσον αφορά το πάθος και την ένταση που έλειψε και θα χρειαστεί στη ρεβάνς, όλη η εβδομάδα κύλησε με τον Ρουμάνο τεχνικό αλλά και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας να επιχειρούν να ανεβάσουν ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές.

«Πρέπει να ξέρετε ότι όλοι όσοι είστε εδώ, είστε επειδή εγώ ως υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, σε συνεργασία φυσικά με τον προπονητή, πιστεύουμε ότι αξίζετε να φοράτε αυτή τη φανέλα. Είτε οι παλιότεροι, είτε όσοι ήρθατε τώρα έχετε την απόλυτη εμπιστοσύνη μου. Αλλά η δική μου εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση όμως δεν σημαίνει τίποτα, αν εσείς δεν εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τη δουλειά σας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ζοσέ Μπότο στους παίκτες κατά την ομιλία του.Conference League Live Streaming

ΠΑΟΚ – Λεφσκι Σοφιας Live Streaming: Βασικές επιστροφές στους Βούλγαρους

Από την πλευρά της η Λέφσκι ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρώσει την έκπληξη. Το ηθικό της ομάδας είναι στα ύψη μετά τη μεγάλη νίκη στο πρώτο παιχνίδι και ο Στάνιμιρ Στοΐλοφ καταστρώνει τα πλάνα του υπολογίζοντας τους Τσουνάμι και Κράεφ, που δεν είχαν αγωνιστεί στη Σόφια. Ο τεχνικός της ομάδας πιθανότατα θα επιμείνει στο 3-4-3, το οποίο του βγήκε στο πρώτο παιχνίδι. Με τη διαφορά πως στην Τούμπα η λογική λέει πως θα κρατήσει πιο πίσω τις γραμμές του περιμένοντας τις αντεπιθέσεις.

Υπενθυμίζεται πως δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Συνεπώς στην περίπτωση που οι δύο ομάδες σημειώσουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων θα ακολουθήσει παράταση κι εφόσον χρειαστεί η διαδικασία του πέναλτι. Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να πάρει την πρόκριση στον 3ο προκριματικό θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Βέλεζ Μόσταρ – Χάμρουν Σπάρτανς. Οι Μαλτέζοι έκαναν την έκπληξη παίρνοντας εκτός έδρας νίκη (0-1) στο πρώτο ματς.

Ζήτησε εκδίκηση ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ – Λεφσκι Σοφιας Live Streaming: Ξεκάθαρος ο Ζίφκοβιτς

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο γήπεδο της Τούμπας :

Ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να δείξει ο ΠΑΟΚ για να πάρει την πρόκριση: «Πρέπει να είμαστε πιο συμπαγείς στην άμυνα και πιο aggressive στην επίθεση από το πρώτο λεπτό. Να είμαστε πιο επιθετικοί σε όλους τους τομείς. Πάνω από όλα να παίξουμε το παιχνίδι μας. Αυτό ειναι το στοιχείο που πρέπει να δείξουμε. Να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό στον αγωνιιστικό χώρο. Αν τα κάνουμε αυτά είμαι σίγουρος ότι εμείς θα πάρουμε την πρόκριση».

Για το μήνυμα στον κόσμο της ομάδας μετά την ήττα στην Σόφια: «Είναι μια δύσκολη κατάσταση για εμάς αλλά είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και δεν τα παρατάμε ποτέ. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα σε σχέση με πέρσι κόντρα στην Μποέμιανς. Θέλω να στείλω το μήνυμα ότι ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε τα πάντα!».

ΠΑΟΚ – Λεφσκι Σοφιας Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News