ΠΑΟΚ - Λάρισα Live Streaming | Κύπελλο Ελλάδος 2021

ΠΑΟΚ - Λάρισα Live Streaming

ΠΑΟΚ – Λάρισα Live Streaming

ΠΑΟΚ – Λάρισα Live Streaming:

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται κόντρα στην Λάρισα για το πρώτο ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο «Δικέφαλος του βορρά» μετά τον υγιή περίπατο στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ (0-3), θα κοντραριστεί με τους βυσσινί για τον θεσμό του Κυπέλλου .

Αυτός είναι και ο ρεαλιστικός στόχος για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία , η οποία έχει μεγάλη απόσταση από τον Ολυμπιακό. Βρίσκεται πλέον κάτω από την ΑΕΚ.

Στον αντίποδα, η ΑΕΛ, μετά τη νέα της ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Δεν φαίνεται πως θα δώσει ιδιαίτερο βάρος στο κύπελλο, αλλά στην παραμονή της στην κατηγορία.Παναθηναϊκός Live

ΠΑΟΚ – Λάρισα Live Streaming

Επίσημο: Δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού ο Μπίσεσβαρ

Τον εξάμηνο δανεισμό του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στον Απόλλωνα Λεμεσού ανακοίνωσε την Τρίτη (19/1) ο ΠΑΟΚ.

Δεδομένου ότι ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός δεν υπολογιζόταν από τον «δικέφαλο του Βορρά». Η προοπτική του κυπριακού συλλόγου φαινόταν ως η καλύτερη λύση τόσο για το κλαμπ, όσο και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στον Απόλλωνα Λεμεσου μέχρι το φινάλε της σεζόν 2020-21».

ΠΑΟΚ – Λάρισα Live Streaming

Επίσημο: Στη Νόριτς ο Γιαννούλης!

«Καναρίνι» και επίσημα ο Δημήτρης Γιαννούλης!

Ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς αριστερού μπακ από τον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν, με την ομάδα να τονίζει ότι εφόσον επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου, τότε η μεταγραφή του θα γίνει μόνιμη.

Αυτό ουσιαστικά επιβεβαίωσε και ο ΠΑΟΚ, καθώς με δική του ανάρτηση στο Twitter, αφού δίνει τις καθιερωμένες ευχές, τονίζει: «Καναρίνια επιστρέψτε στην Premier League, αν θέλετε να κρατήσετε τον δικό μας, Δημήτρη Γιαννούλη και σας παρακαλούμε να τον προσέχετε».

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Νόριτς το καλοκαίρι ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή, θα πληρώσει στον «Δικέφαλο του Βορρά» ένα ποσό στα 8,5 εκατ. ευρώ, που θα καταβληθεί σε δύο δόσεις, ενώ θα διατηρηθεί και ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20%.

ΠΑΟΚ – Λάρισα Live Streaming | Links:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News